meseLa siteye girişte sadece bir resimoLacak ve o resmin altında diğer kategoriLer(resimLerim,hakkımda,videoLarım vs..)olacak...
işte anasayfanın görünümünün bunun gibi oLmasını istiyorum
yardımlarınız için şimdiden teşşekürLer...
meseLa siteye girişte sadece bir resimoLacak ve o resmin altında diğer kategoriLer(resimLerim,hakkımda,videoLarım vs..)olacak...
işte anasayfanın görünümünün bunun gibi oLmasını istiyorum
yardımlarınız için şimdiden teşşekürLer...
bu sayfayı hazırlayıp sitenizin index sayfası yapacaksınız. Sonrada altta istediğiniz her ketegoriye link vereceksiniz. Diğer sayafalr wp üzerinde olur ve linklerini ibdexblog indexfb gibi yaparsanız olur sanırım bunu bende istiyorum aslında ama beceremedim.. senin bilgin benden daha iyidir belkide yaparsan banada ilet ltf. Bu tavsiyeyide bana sunucu firmam söylemişti.
iLetirim tabiki zevkLe ama bnde biLmiyorum..
örnek verdiğim sitenin sahibinede sordum ama o kişi sanki bni kendisi kadar biLiyor sandı ve herşeyi yuvarLayarak anLatınca bn bişey anlamadım ..doğaL oLarak
sana alattıklarını bana yollasan ben yapardım belki.
waLLa msnde anLattı işime yaramaz die ne ezberLedim nede yedekLedim :)
arkadaşlar html kullanarak yapmışlar.madem aynısını istiyorsun kopya çekeceksiniz... :)
Görünüm / sayfanın kaynağını görüntüle diyince karşınıza sayfanın kaynağı çıkar... bu kadar...
* Gerekli kodu buraya koymama gerek yok Kaynak Kodun aynısını kendinize göre düzenleyiniz. ister html olarak ister php olarak kaydediniz.
(Google'da HTML dersleri diye aratınız lütfen)
ewt dediğin gibi sayfa kaynağı biLigiLerine baktım peki bu HTML kodLarını bn nereye ve nasıL koyacağım bunuda söLersen çok sevinirim :)
Buradan indirebileceğiniz İndex.php yi kendi site adresinizle ve resminizle yenileyin yani indireceğiniz index.php de benim site adreslerimin yerine kendi adresinizi benim resmimin yerine kendi kullanacağınız resmin adı ve boyutlarını, ve benim kullandığım adres adı (mesela portal) yerine kendi adını (mesela anasayfa) yazın ve kullanacağınız resimle birlikte index.php yi ana dizininize atın (site dosyalarınızın olduğu yere), geldik en önemli bölüme, bu işlem için sitenizin ana dizinde değil bir sonraki bir klasör içine kurulmuş olması gerek, sitenize baktım sizin siteniz ana dizinde, kurulu bu nedenle bu istediğinizi benim anlatığım yolla yapamazsınız, benim siteme http://www.worldarchivetr.com/wp/ adresinden, bu yaptığımız introya ise http://www.worldarchivetr.com adresinden ulaşılıyor, sizin ya sitenizi bir ileri klasöre taşımanız lazım, yada başka bir yol bulmanız, onu da ben bilmiyorum.
Not: Üyeliğiniz normalleştiği zaman, Forum ve İmla kurallarına riayet edeceğiniz bila kaydıyla bu mesajı yazıyorum, siz gençler duru zihinlerinizle bunu daha kolay yaparsınız.
canım arkadaşım açıklama için teşekkürler. evet wp anadizin altından çalışıyor sitemde. verdiğin tavsiyeyi hosting firmamda söylemişti bana.. Şimdi ben zaman zaman koyacağım bu ana sayfayı. o zamanlarda sanırım anadizin altındaki wordpressi klasör içine alacağım daha sonra geri iptal edeceğim..
Şimdi şunu merak ediyorum ana dizin altındaki hangi dosyaları alacağım.. Httpdocs un altı o kadar karışıkki çıkamadım içinden..
ve sadece o dosyaları alıp klasöre atmam yeterlimi? Söylediğiniz gibi geçici indexte düğmelere yol verirsek..
Böyle taşıdığınızda olurmu bilmiyorum, ama olmaması gerekir, çünkü taşıdığınızda sitenizdeki tüm yazı linkleri, kalıcı bağlantılar iptal olacak sitenize yeni adresi yazmayanlar ulaşamaz..? taşıyacağınız dosyalar ise kurulumda kullandığımız son sürüm diye indirip sunucumuza attığımız dosyalarla site için daha sonra oluşturduğumuz dosyalardır.
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.