WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Blogda Title Degiştirmek Ve Bir Kaç Duzenlemeler Hakkında?

(3 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce h0tturk tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. www.h0tturk.com adlı blog sitemde gecen gun pentagon adlı bir haber ekledim fakat ne hikmettir ki bir anda title yerleşti her ne kadar karıştırsamda duzeltemedim :) Duzeltmeme yardımcı olursanız sevinirim ayrıca wordpress guvenlik acısından şifreleme koydum fakat admin yolunu degiştirmemize yarayan eklenti buldum ama 1.1.2 surumunde calışıyor bunun başka yolu yok mu wp-admin şeklinde girmek istemiyorum bir kac kez oynadım kodlarla fakat başaramadım Şimdiden Teşekkurler Kolay gelsin

1 yıl önce #
  2. buraya ve buraya bakın, ayrıntılı açıklama var, galiba sizde meta se eklentisini kullanıyorsunuz, meta se eklentisinin ayarlarından o kelimeleri silebilir, veya buralardan yardım alabilirsiniz.

1 yıl önce #
  3. Mesajınızın ikinci kısmını sonradan farkettim, admine girişte bir defaya mahsus ek bir güvenlik duvarı (bkz. resim) ile kullanıcı adı ve şifre sorulmasını sağlayan eklentiyi sercan arkadaşımız Wordpresse uyarlamış, burada da paylaşmış, bende burada anlattım, sitemde kullanıyorum, kurulumu çok kolay ve sorunsuz çalışıyor.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.