Merhaba,
Ben hani site adı ve slogan yazan "Header"in altına 468*70 banner eklemek istiyorum umarım anlamışsınızdır.
Nasıl yapabilirim, teşekkürler...
Merhaba,
Ben hani site adı ve slogan yazan "Header"in altına 468*70 banner eklemek istiyorum umarım anlamışsınızdır.
Nasıl yapabilirim, teşekkürler...
istediğin şekilde yapabilirsin. bu senin yaratıcılığına kalmış. Hangi temayı kullandığı belirtirsen daha iyi yardımcı olabiliriz.
GlossyBlue > Temasını kullanıyorum ve eklemek istediğim yer ise aşağıda var...
Alttaki kodu sizin temanızdan header.php aldım (en altta), canarkadaş yazan yere banner kodunu yazıp deneyin, önce dosyanızın yedeğini alın,

Ama sizin resimde gösterdiğiniz yer için indeX.php de en üstte bu kodun altı da olabilir.
Tam olarak kodları ve nereye ekleyeceğimiz anlatırsanız ?
Kodlar forum kodları ile çakışıyor görüntüleyemedim bu nedenle resim ekledim resimde ki kodları bir önceki mesajımda andığım dosyalarda ara/bul yapıp yedek alarak yaparsanız hiç bir sorun olmaz.
Dediklerinizi yaptım ancak bir kaç sorun meydana geldi ve sizden yardım istiyorum ;
http://img296.imageshack.us/img296/4827/sorunzj2.jpg
Link olarak vereyim, tam sığmadı resim...
Bannerin boyutu ile oynayabilirsiniz, bannera center tagı verebilirsiniz, eylultoprak bu konuyada cevap yazsın diye kampanya başlatabilirsiniz, olmazsa beraber eylül çağırma seansı düzenleyebiliriz..
üye profiline sitesini eklese bi bakayım dicem de yok ki :)
resimle falan olmaz bu iş bugün cevap sallayasım yok..
moralim bozuk kalbim kırık :'(
offff offf css ile olur bence
Düşürmemeliydiniz, daha dikkatli olun, ashichar profiline siteni eklermisin..
Ekledim profile siteyi. :)
Sizin temayı kendi siteme bir atıp deneyeyim birazdan dönerim.
resmi ortalayın center kodu ile <.center> resim kodu <./center>
kodu br den sonra koyun
konu ne burda ben soruyu anlamadım mı olay mı karıştı iyice :)
unutmadan noktaları kaldırın :)
Yok yok doğru, eklemek istediği banneri sizin dediğiniz kodlarla ortalayarak, benim dediğim yere yapıştıracak..
Dediklerinizi denemedim ancak sidebar.php asağıya kaymıştı buda düzelir mi ?
temanızın index.php dosyasında söyle bir şey var div class="post">
varsa bu resim kodunu oraya ekleyin..
eğer yoksa php the_ID(); ?> olacak onun div tag'inin en üstüne resim kodunu tekrar koyun.
Çok teşekkürler sorunum halloldu.
Konuyu çözüldü olarak işaretleyin..
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.