WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

yazı sayaç eklentisi

(45 posts)
  • 10 ay önce myro tarafından başlatıldı
  • dmry tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmemiş

Etiketler:

1. Aslında sayfa sayaç eklentisi bu işi görüyor sanırım. ama onu deaktif ettim şu anda çünkü eklentilerin diğerlerinden birinin çalışmasına engel oluyoordu yanılmıyorsam ve tam istediğim şey değildi özellikleri.

Ben sitemdeki haberin başlığına tıklayınca açılan haberin tamamının gördündüğü sayfanın kaç kere okundugunu gösteren bir eklenti istiyorum.

Ör: Bu haber 78 defa okunmuştur gibi.

Tarih: 10 ay #
  2. Yanlış hatırlamıyorsam Postviews diye bir eklenti vardı.

3. birde dmry sayfa sayac www.eylulgunesi.com şuan da mevcut.

4. heh bu işimi görür özelliklerini inceleyim bi.

5. sevgili eylül güneşi slm lar benim birkac gun öncesıne kadar fidaneli.1111.com olarak kullandığım sitem çöktü maalesef. şimdi de fidaneli.wordpress.com olarak kurdum ama, ilk siteyi ben kurmadığım ıcın detaylarını bılmıyorum. rica ediyorum şu sayac nasıl eklenır? yorum yaz filan oralarda değişiklikler yapmışşınız ya onları nasıl yaparım. daha sormak ıstedığım cok sey var.... yardımlarınız ıcın sımdıden sağolun....
    fidan

6. önce o eylülgüneşi değil eylültoprak benim adım o sevgilim takma adı :)

sorunuza gelince bir host almanız lazım bildiğim kadari ile kullandığınız yerde eklenti yükleme gibi bir şansınız yok. eğer olursa basit bir şekilde anlatabilirsiz.. kendinize göre özelleştirme pek tanımıyor orası galiba..

neyse durum böyle eğer eklentiyi kurup çalıştıra bilirseniz.. kod eklemesi hakkında yardımcı oluruz.

bu arada siteme bıraktığınız mesajı sildim çünkü onun yeri orası değildi..

tam burasıydı :)

7. hımmm o zaman sevgili eylultoprak diyelim. yanı simdi ben bır alan adı alıp host hızmetı almadan ıstedığım hıc bırseyı yapamıycakmıyım??

8. evet malesef öyle gibi gözüküyor.

9. ezginurakca
    Üye

eylültoprak arkadaş, siteniz çok hoşuma gitti. sayfa sayaç eklentisini nerden indirebilirm. ben wordpress sayfa sayaç eklentisi indirdim ve etkinleştirdim ama hiç bir yerde gözükmüyor.
    bende tıpkı sizin sitenizde olduğu gibi her yazının altında

Toplam 1546 defa okunmuş
    Şuan 1 kişi okuyor
    En fazla 5 kişi aynı anda okumuş
    Bugün 5 defa okunmuş
    En son 2007-06-28 17:18:46 tarihinde okunmuş

olmasını istiyorum. bu eklentiyi nerden bulabilirm ve kurulumunda ekstra bisey gerekiyor mu?
    bide online üyelerin ismi gözükmesi için hangi eklentiyi kullandığınızı çok merak ettim. bendede olmasını istediğim bir şey.
    sizi yorduğum için kusurumu mazur görün lütfen.

10. sayfa sayac dmry.net var.

kodları görünmesini istediğiniz yere gireceksiniz şimdiden söylim.. ben comment.php tercih ettim.

2 http://www.lesterchan.net/portfolio/programming.php wp-user online türkçesi forumda vardı eklemiştim bir yerlere galiba..

3 verdiğim cevaplara iyi okuyup tam olarak uyguladığınızdan emin değilim size bu eklentiyi daha önce önermiştim.

4 temanızda gerekli gereksiz bütün yerleri oynayıp temanızın çökmesine sebep olabilirsiniz. herşeyin yedeğini alın ve şunu da söylim temanız git gide kötüye gidiyor.. eğer eklentiler editlemeyi ve temayı biraz düzene nasıl koyacağınızı öğrendiyseniz.. size tavsiyem temanızı tekrar kodlamanız.. iframa olayına gelince google aratın bir sürü seçenek çıkacakdır. saygılar.

11. ezginurakca
    Üye

inın bana harfi harfiyen okuyorum, evet daha önce verdiğinizi biliyorum ama online üyelerin sadece sayısı vardı üye isimleri yoktu bide veritabanı hatası veriyordu. o yüzden kuramadım. simdide öyle dedi. neyse en iyisi tavsiyenize uyup fazla kurcalamıyayım zaten site benim değil. kaş yapayım derken göz çıkarmıyayım:)

12. hata verdiğini daha öncede söylemiştiniz.. bende size hatanın nasıl çözüleceğini söylemiştim siz yine okumamışsınız :)

13. ezginurakca
    Üye

useronline için şu hatayı veriyor

WordPress veritabanı hatası: [Column count doesn't match value count at row 1]
    INSERT INTO wp_useronline VALUES ('1183133924', '1', 'admin', 'admin', 'Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) ; Embedded Web Browser from: http://bsalsa.com/)', '88.245.33.169', 'Renas\'ın Şiir Dünyası', '%2Fblog%2Fwp-admin%2Fplugins.php', 'member', 'http%3A%2F%2Fwww.cizgininsesi.com%2Fblog%2Fwp-admin%2Findex.php%3Fpage%3Duseronline%2Fuseronline.php')

14. ezginurakca
    Üye

neyse boşverin online üye isimleri gözükmesede olur. ::)(
    sayfa sayacın üstesindende zaten gelemiyorum en iyisi burada kalsın. hepinize verdiğim zahmettten dolayı özür. çok çok tşk ederim başta eylül ve canarkadaş olmak üzere.

15. Eğer resimdeki gibi bir sayaç istiyorsanız bunu (wponlinecounter) indirin içinde açıklamayı yaptım.

16. ezginurakca
    Üye

evet o var. tşk ederim.

17. ezgi sen öldürcen beni bi gün :)

valla son zamanların en çok konu açanı en az forumda arama yapanı olarak seni bu beyaz sayfaların tozlu pixxellerine emanet ediyorum artık :)

18. ezginurakca
    Üye

canım ne yapıyım işte, bilmeden söz verdik artık üstesinden gelmeye çalışıyoruz. hehe. ama seneye zaten dersini alacağız ve son bir kaç gün daha sizi rahatsız ederim ondan sonra siteyi teslim etcem bizim kuzen beye..

19. he yani kullan at bizi :) gelme ondan sonra buralara değil mi :(

sen ver soruların olmadan olmaz ki :)

dersini al gel o zaman... şu siteyi bi düzeltsen bi düzeltsen.. neyse kolay gelsin..

20. merhabalar arkadaşlar ya siteye baktım ama istediğim gibi birşey bulamadım istediğim sadece yazının altın da yazı şu kadar okunmuştur yazısı rica etsem bi yardımcı olurmusunuz....

Bu konu için RSS beslemesi

Cevapla »

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.