www.dmry.net sayfa sayaç eklentisi.
WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler
yazı sayaç eklentisi
(45 posts)-
Tarih: 11 ay #
-
ben can arkadaşın verdiği sayacı kurdum ama olmadı yani hata verdi hata aşağıda
WordPress veritabanı hatası: [Table 'burakbud_wrdp1.wp_onlinecounter' doesn't exist]
SELECT count FROM wp_onlinecounter ORDER BY count DESC LIMIT 1WordPress veritabanı hatası: [Table 'burakbud_wrdp1.wp_onlinecounter' doesn't exist]
SELECT timestamp FROM wp_onlinecounter WHERE ip = '85.104.240.196' ORDER BY timestamp DESC LIMIT 1WordPress veritabanı hatası: [Table 'burakbud_wrdp1.wp_onlinecounter' doesn't exist]
SELECT maxon FROM wp_onlinecounter ORDER BY maxon DESC LIMIT 1WordPress veritabanı hatası: [Table 'burakbud_wrdp1.wp_onlinecounter' doesn't exist]
SELECT maxontime FROM wp_onlinecounter ORDER BY maxon DESC LIMIT 1WordPress veritabanı hatası: [Table 'burakbud_wrdp1.wp_onlinecounter' doesn't exist]
INSERT INTO wp_onlinecounter VALUES ('1184853113', '85.104.240.196', '', '0', '0', '/')WordPress veritabanı hatası: [Table 'burakbud_wrdp1.wp_onlinecounter' doesn't exist]
DELETE FROM wp_onlinecounter WHERE timestamp < 1184853113WordPress veritabanı hatası: [Table 'burakbud_wrdp1.wp_onlinecounter' doesn't exist]
SELECT DISTINCT ip FROM wp_onlinecounterWordPress veritabanı hatası: [Table 'burakbud_wrdp1.wp_onlinecounter' doesn't exist]
UPDATE wp_onlinecounter SET maxon='', maxontime='' WHERE timestamp='1184853113'Tarih: 11 ay # -
canarkadaşın resminde iki eklenti var sanırım.
üstteki istatistiklikler stat ile alttaki sizin şuan kurmak istediğiniz ile yapılmış..
hata'nın çözümüde .. eklentiyi bir daha deaktif edip tekrar etkin yapın iki üç kere deneyin bunu eğer hala olmaz ise eklentiyi deaktif edin db'den tabloları silip eklentiyi tekrar aktif edin.
Tarih: 11 ay # -
efendim denedim ama olmadı ...
yorum yazı sayısı eklentisi çıkıyor ama ziyaretçi sayacı çıkmıyor ...
başka bir link eklenti var ise yazarsanız sevinirim...Tarih: 11 ay # -
Buradakini deneyin, yine olmazsa temanızla ilgili olabilir başka bir temada deneyin.
sağol abi de orda iki tane var 2.0 mı ekleyeyim yoksa 2.1 mi?
her zaman yüksek olanı. 2.1
peki ben yazı zayacı değil de ziyaretçi sayacını yapamadım ...
yani şu anda online sayısı
en çok online sayısı
bu gün giren sayısı
toplam sayısıbunu nerden bulacam ..:S
http://www.zeminkat.biz/index.php/istatistik/
buna bi bakın hoşunuza giderse yardımcı olayım
Ben size direkt indireceğiniz dosyanın konu edildiği linki vermiştim, oda 2.1 sürümüdür, onu indirin.
şimdi önce bir soru bir konu olur..
sizin bu iki sorunuzu sanki aynı şeymiş gibi sorulduğu için konu biraz dağıldı..
son istediğiniz http://www.dmry.net/wordpress-site-sayac-wp-onlinecounter-turkce burda var arkadaşım..
tek soru tek konu.. şimdi şu yazdıklarınızı bi okusak ne kadar dağıldığını karışdığını konunun görürsünüz.
Benim ki sadece öneri..
sizin verdiğiniz de de ziyaretçi sayaı da var mıydı ?
varsa onu yapmaya çalışırım ...
diğer arkadaşın verdiği de iyi ama o çok uzun oluyor ...
haklısın eylül kusura bakmayın ...Tarih: 11 ay # -
benim verdiğim aslında uzun deil... görünmesini istediğin yazı sayısının değerlerini azaltabilirsin, ben 10 adet olarak ayarladım istersen 5 yapabilirsin yani en çok onun yazı yada diğerlerinde...
neyse bir kez daha incele konuyu komple oku karar ver (: hallederiz.
Okunma ile ilgili bilgi veren ne kadar okunmuş bugun kaç kişi okumuş geçen ay en çok kim okunmuş bilgisini sayfa sayaç verir.
@zeminkat dediği sanırım kaç yazın var kaç yazar yazmış en son yirmi yazını neler gibi şeyleri stat eklentisi verir. http://www.lesterchan.net/portfolio/programming.php
Kaç kişi girmiş kaç sayfa gösterilmiş en çok ziyaretçiniz kim bilgisini bu adres deki eklenti verir http://www.dmry.net/wordpress-site-sayac-wp-onlinecounter-turkce
Daha açıklayıcı oldu sanırım böyle.
Dmry ın Sayfa Sayaç eklentisinin 2.1 sürümü benim temamda kurulu geliyor buradan benim kullandığımı indirebilirsiniz, ben şimdi başka temada denedim çalıştı, eklentiyi etkinleştirdim, aynı sekmede Sayfa sayaç ayarları bölümü oluştu, güncelledim, sidebar.php ye indireceğiniz (kod.txt) rar dosyasında size ilettiğim kodları ekledim, yan menü de görüntülendi, temanıza göre kodda oynama yapmanız gerekebilir.
Bu eklenti en iyisi ve sizin istediklerinizi karşılıyor, kurulumu tamamlayın sonra buraya bakın.
çok teşekkür ediyorum arkadaşlar ...
sayenizde başaracağımı düşünüyorum şimdi başlıyorum ...Tarih: 11 ay # -
hayır arkadaşlar denedim olmadı...
kubrik şablonunda da denedim gene olmadı benim db de sorun olabilir mi?
ya da şablona eklediğim eklentilerde falan ...
hepsi etkinsizleştirilmişş halde denedim ama yine olmadı...neden ya yani hata yapmıyorum ki !!!!! :(
worpress veritabanı hatası diyor olmuyor...
onu da yaparım efendim öneri için sağolun ...
ama ben anlamadım yani çok fazla eklenti yapmadan eklenti eklemeye çalıştım buna rağmen hata veriyor neden acaba ...
bir de eklediğim eklentileri eklenti sayfasından nasıl kaldırabilirim...
Eklentiyi sunucunuzdan silerek eklentiler sekmesinden kaldırabilirsiniz, benim aklıma başka bir eklenti ile çakışma yapmasından başka bir ihtimal gelmiyor, birde veritabanınızdaki sayfa sayaç eklentisi ile ilgili her şeyi silip denemelisiniz, başka bir önerim olmadığı için bir üstteki mesajımı yazdım :).
Tarih: 11 ay #
Cevapla »
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
çözülmemiş