WordPress Türkiye Forumları » Temalar

Sodelicious Temasında Sidebar Sorunu

(16 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce myro tarafından başlatıldı
  • myro tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. Arkadaşlar merhaba sıkıntım şu benim, ingilizce tabanlı bir site çalışmam var Yakuter hocanın temasının ingilizcesini indirdim ama widgets bölümüne geldiğimde no sidebar diyor.

Şimdi sizden istediğim yardım şu
    1. Bu sorunu çözebilirmiyim?
    2. Eğer çözemezsem bana dmry'nin kullandığı temanın ingilizce sürümünü downloand edebileceğim bir adres verirmisiniz.

Sonuç olarak 2 ustadan birinin temasını kullanmak istiyorum. Eğer 1. şıkka çözüm getirmiş olsanızda dmry'nin adresini yine veririmisiniz.

Tarih: 1 yıl #
  2. widgets e gerek yok. Temayı düzenleyerek sidebarda istediğin oynamayı yapabilirsin. ben öyle yaptım...

3. Anladımda Sidebar'a sayfalar'ı koymak istiyorum buda widgets'de.

4. Şöyle de yapabilirsin yine.. HTML bilgin varsa üst kısımdan sayfaları çıkartırsın.. yine basit bi html yoluyla sidebar'a eklersin.

5. hımm bunu yapamayabilirim azizim, Sen yardımcı olursan neden olmasın ama : )

Seve seve yardım kabul edebilirim yani :) zaten ben üst kısımda görünsünde istemiyordum isabet olur bu..

6. admin panelinden görünüm'e gel.. üst kısıma tıkla oradan şu satırları sil

yaw kusura bakma (kodları yazıyorum buraya görünmüyor bi sn link vereyim bari)

7. tema yazılabilir değil hatası veriyor ve üst kısımda
    ana sayfa ve iletişim kalsın diğer başlıkları aşşağı almak istiyorum.
    Temada hangi dosyada duzenleyeceğim.

8. ftp den tema dosyalarının yazma iznini 777 yaparsan (chmod)
    düzenlenebilir olur.. daha kolay olurdu..
    tema dosyası zaten onlar..
    yani ingilizcesi header.php diye geçer..
    oradan siliceksin

http://www.zshare.net/download/2484150e656f3f/ bunu indir txt olarak sileceğin yeri verdim.. uygun şekilde silmek istemediğin yeri silme..

9. bu indir dediğin şey anlayamadım? açıklarmısın.

10. içinde txt metin dosyası var :) kodu foruma yazdım görünmedi.. o yüzden dedim.. header.php den sileceğin kısmı not defteriyle kaydettim. upload ettim.

11. hee teşekkür ederim azizim hemen bakıyorum..

12. bunu yaptıktan sonra sidebar kısmına o sildiğiniz kodları ekleyebiirsiniz uygun yere..

<h2> başlığı açarak ...
    sidebardaki diğer kod örneklerini inceliyerek

13. deniyorum bakalım

14. üst menüyü kaldırdın mı? şimdi sıra sidebar'a eklemede mi?

15. Bu temayı nasıl Widgetse uygun hale getirebilirim?

widgets bölümüne geldiğimde no sidebar diyor, Sanırım uygun olmadığı içindir bu. Şimdiden teşekkürler.

16. automattic de geçen makaleyi okudum ama çözemedim yinede,
    No sidebars Widgets diye uyarı alıyorum tamda widgetse gelince, tatar üst taraftan sildik başlıkları ama şimdi temayı yan menüye uygun hale getiremiyorum widgets de yukledim ama olmuyor söylediğim uyarı veriyor..

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.