ben
http://demoyayin.de.funpic.de/bilgininadi/ adresinde worpress im var reklai die anlasılmasın
ücretsiz hostun reklamı olmazda:D
ya wordpress eklenti bölümünde
kalcı baglantıları sayfaadi.html yapılabildigi yazıyodu ve
tercihler/kalıcı baglantılarda ozelde
/%postname%.html yaptım onra blogum yok oldu en kötüsüde ben bu sitede ne db ne site yedegi almayı biliyorum zaten phpadimin da yok:)
yardım edebilecek kimse var mı
WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım
Ftp'den kalıcı bağlantı ayarını değiştirme
(14 posts)-
Yönetici notu: Lütfen yeni bir konu açmadan önce ana sayfamızda sabit olarak duran forum kuralları ve forum kullanımı konularını okuyun; Türkçe yazım ve imla kurallarına uyun. Başlık düzenlendi. [Hasan]Tarih: 1 yıl #
-
benim hostingim birde free host hatırlaimda
eminim tercihler/kalcı baglantılardaki özel bölümüne
yazdım bu kodu ama yazmasaydım keşke:(Tarih: 1 yıl # -
ftp'den böyle bir ayar yapmanız mumkun değil... db ulaşmanız lazım.. ikinci seçenek yedek alın ve tekrar kurun.
Tarih: 1 yıl # -
Host eğer linux free host ise ftp de kalıcı bağlantıların değişmesine izin veriyorsa ana dizinde .htaccess diye bi dosya göreceksin. onun içinde düzeltebilirsin eski ayarlarına. Fakat hostun windows veya .htaccess düzenlemesine ftp den izin vermeyen bir host ise yapamazsın. eylultoprak'ın dediği gibi yedekleyip tekrar kurman sorununu en kısa yoldan çözecektir. Kolay gelsin ;)
ayarları eskisine cevire bilirsin aslında.. admin'e giriyordur sanırım öyle değil mi?
.htaccess de sorun oluştuğu zaman admin paneline de girmiyor %90 eylultoprak o yüzden ben öyle anlattım
aslında elle index.php çağıra bilir.. yani siteadı/wp-admin/index.php olarak bilmiyorum denemek lazım :)
hayir girmiyor sitem yok oldu:(
sagolun arkadslar:(Tarih: 1 yıl # -
ee bedava olunca tatından yenmiyor. silmişler sizi. :)
yok abijim duruyoda yedekten kurdurmuyo bi sorun cıkıyo kurdurmuyo sıfırdan
kurdur dio:(Tarih: 1 yıl # -
geçmiş olsun işin başındaydınız sanırım yeniden kurmanızı şiddet ile öneriyorum...
aslında şiddeti pek sevmem :)
aaa sorun hostaymıs arkadslar ya:)
baska bi free hosta bomba gibi calsıyoda sayfaları
katagori.html olur mu acaba
hemde
google dostu kankisi olsun sayfalar:)Tarih: 1 yıl # -
Tamamını okumadım ama arada okuduğum gözüme çarpan anahtar kelimeler yardımcı oldu. Teşekkürler :)
Tarih: 2 ay #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
çözülmemiş