WordPress Türkiye Forumları » Türkçeleştirme

XSPF Player eklentisi (Türkçe)

(17 posts)
  • 1 yıl önce canarkadas tarafından başlatıldı
  • sonysinger tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. ose Rodriguez (a.k.a. Boriel) in geliştirip paylaştığı XSPF Player eklentisini Türkçeleştirdim, buradan indirebilirsiniz, (1MB). Dosyada yazılı ve resimli kurulum açıklamaları mevcut ayrıca buradan İngilizce kurulum açıklamalarına ulaşabilirsiniz.

Tarih: 1 yıl #
  2. Elinize sağlık, teşekkürler; hoş bir eklentiye benziyor.

3. Sizde sağolun, evet güzel bir alternatif.

4. tabuttapartivar
    Üye

canarkadaş artık anladım ki ne yapsamda hakkını ödeyemem en iyisi çok teşekkür edeyim:)

5. tabuttapartivar
    Üye

canarkadaş dediğin herşeyi yaptım .mp3 uzantılı müzik de ekledim(tam adresi yazdım) ama hala çalmıyor.mozilla da şarkı adı görünüyor ama çalmıyor explorer da undefinded mi ne yazıyor.Nedeni ne olabilir dediğin herşeyi yaptım sidebar.php ye
    <li class="cat">Laylaylom

6. <?php xspf_player::start('sarkilar'); ?> diye kod ekledim kategori açtım xpsf playerın panelinde sarkilar diye,ama olmuyor nedeni nedir sence?

senin sitende çok güzel olmuş nasıul yaptın onu?

• myro
    Üye

canarkadaş gifti,türkçeleştirmeydi derken coştun be azizim : ) eline sağlık teşekkürler.

• tabuttapartivar
    Üye

çok sağol canarkadaş ben sorunumu hallettim güzel çok güzel çalışıyor:)

canarkadas
    Editör

Sizlerde sağolun, mavinefes in bu alternatifinide kullanabilirsiniz, tabuttapartivar sorunların neydi ve nasıl çözdün buraya yazarmısın, daha sonra aynı sorunu yaşayanlara yol göstermek açısından iyi olur, birde profiline siteni eklermisin bakalım.

• ramco
    Üye

ARkadaşlar bende kurdum mp3 te ekledim lakin sayfada nasıl göstericem Blimiyorum yardım edermisiniz... ?

Tarih: 10 ay #

eylultoprak
    Editör

canarkadas resimli kurulum anlatımı yapmış.. acaba orda nasıl eklendiğini göstermemiş mi yoksa bakmadınız mı?

• ramco
    Üye

canarkadas resimli kurulum anlatımı yapmış.. acaba orda nasıl eklendiğini göstermemiş mi yoksa bakmadınız mı?

Arkadaşım yaptım olmuo sayfaya kodları ekliom çıkmıo sayfada player :( yardımcı olun lütfen :(

Yönetici notu: Lütfen forum kurallarını okuyun; Türkçe yazım ve imla kurallarına uyun. [Hasan]

eylultoprak
    Editör

profilden yazı editörünü kullanı seçin.. yada daha basit olan coolplayer eklentisini kullanın.

canarkadas
    Editör

Buradaki anlatıma ve alttaki resme göre yazınıza sayfanıza mp3 çalar ekleyebilirsiniz.

@EylülToprak Eklentileri biriktiriyorum, temayıda dün gönderdim.

• argun
    Üye

meraba arkadaşlar;
    benim bir sorunum var..siteme xspf_player ekledim... sağ sidebarda da görünüyor...ftp den siteme(url yerine http olarak adresime aklediğim yeri belirterek) mp3 leride ekledim...ana sayfada şarkı listelerini görebiliyorum...ama çalmıyor... bana yardımcı olursanız teşekkür ederim...

Tarih: 9 ay #

canarkadas
    Editör

Sunucuya mp3 attığınızda sunucunuz otomatik olarak 2mb sıkıştırıyordur, siz 2mb'ın üstünde mp3 yüklediyseniz çalmaz, sorununuz bu nedenle olabilir, mp3 lerinizi MP3 To RingTone Gold veya Dıetmp3 gibi programlarla sıkıştırıp sunucuya öyle atmalısınız Dıet mp3 kullanmadım, bende MP3 To RingTone Gold'un çok eski 3.20 deneme sürümü var, onunla sıkıştırma yapıp sunucuya öyle atıyorum, MP3 To RingTone Gold'un yeni versiyonları daha çok sıkıştırıyor görünmesine rağmen sunucunuza attığınızda aynı mb olarak göründüğü için yine çalmıyor, yani demek istediğim MP3 To RingTone Gold programının 3.20 ücretsiz sürümünü Google'da arayın.
    (Bilgisayarımda sorun olduğu için başka bilsayardan giriş yapıyorum, yoksa size Rapıshare'den iletirdim.)

• SoulSmasher
    Üye

büyük mp3lerde sorunu olanlar için jw mp3 player ı önerebilirim. çok güzel bir plugin gerçekten

• sonysinger
    Üye

Ben bir sayfaya geniş liste olarak eklemeye çalışıyorum, wiki de verilen kodların hepsini tek tek denedim ama ya sayfada hiçbir şey görünmüyor veya sadece ok şeklinde play ikonu olarak çıkıyor.
    Liste olarak görünmemesinin nedeni ne olabilir?
    Bir de coolplayer'de liste olayı var mı?

Tarih: 5 ay #

• Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.