WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular

Yazılan yazıların içeriklerine göre farklı sayfalarda görünmesini sağlamak.

(8 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce google tarafından başlatıldı
  • CLIMAX tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. google
    Üye

Yazdığım yazıların ör: eğlence güldürü içerikli yazıların gülelim eğlenelim sayfası altında görüntülenmesini nasıl yapabilirim.

Yeni bir sayfa oluşturdum ve ismine gülelim eğlenelim adını verdim. Fakat sadece sayfayı oluştururken içerik girebiliyorum. Ve yeni yazı eklerken bu yazının şu sayfada görünmesini sağla gibi bir bölüm yok. Acaba bunun için bir eklenti var mı ?

Mesela joomlada vardı buna benzer bi olay. Oluşturduğum içeriklerin ana sayfada görünmemesini ilgili bölümde görüntülenmesini sağlayabiliyordum. Bazı nedenlerden dolayı joomla kullanmayı bırakım ve wordpress e geçtim çokta memnunum şimdilik.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

1 yıl önce #
  2. google
    Üye

aslında kendi sorumu kendim yanıtlamış gibi oldum bir anlamda. Ön sayfa görünümünü değiştirip, farklı bir sayfa belirleyerek, sadece ilgili konunun kategorisine tıklandığında yazıların görünmesini sağlamak problemimi çözecekmiş gibi görünüyo.

1 yıl önce #
  3. bakiyyebemolu
    Üye

Tam olarak anladım mı bilemiyorum ancak, Wordpress'te bu tarz bir işlemin yapılabileceğinden şüpheliyim. Bunun yerine benim aklıma gelen, ayrıca bir index sayfası hazırlayarak yönlendirmeleri bu index sayfasından yapmanız.

1 yıl önce #
  4. google
    Üye

evet sanırım buda mantıklı görünüyo.
    İstediğim şu idi aslında
    sayfalar bölümünde 3 tane sayfam var diyelimki.
    Müzik | Hakkımda | Eğlence

Yeni bir yazı oluşturunca yazı direk olarak Anasayfa da görünüyo.

Hani oluşturacağım yazının anasayfa da değilde eğlence sayfasında görünmesini istemiştim aslında. Kategori olarak değilde bu şekilde bir sayfalama sistemi düşündüm ilkbaşta ama sanırım sizin dediğiniz gibi biraz zor görünüyo.

1 yıl önce #
  5. katagori taglarını ?php wp_list_pages kodlarının yanına ekleyerek yaklaşık bir sonuç alabilirsiniz.

1 yıl önce #
  6. suan bende böyle birşeyler yapmaya çalışıyorum açılan konulayın ana sayfada görünmemesini nasıl saglarız
    ?

1 yıl önce #
  7. arkadaşım şablon oluşturman gerekiyor. yakuterin bu konuda açıklaması mevcut. Ayrıca benim siteden de bakabilirsin 2 ayrı kategori var aslında:
    birincisi Otomobil ve motosiklet - ikinci kategori ise wordpress ve günlük. Wordpress sekmesine tıklayarak ne demek istediğimi anlayabilirsin.

1 yıl önce #
  8. CLIMAX
    Üye

bu sorunu hala çözemedim..

forumda arattım ancak sitenize bakım bir açıklama yapmamışsınız..

tam olarak bir çözümü varm ?

ne yazarsam ana sayfada çıkıyor.. sciky eklentisi sorunu çözmüyor..

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.