WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Wordpress kurulumu

(8 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce mrfood tarafından başlatıldı
  • selman tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş

Etiketler:

1. Merhaba.

Blognot servisinden bir wordpress blogu edindim yaklaşık 3-4 ay önce. Ama baktım ki wordpress'in bir de kurulumu falan var. Ben bunun nasıl kurulacağı ve ne işe yarayacağı konusunda hiç fikir sahibi değilim. Forumda aradım ama bulamadım. Bu konu hakkında genel bilgiye ihtiyacım var. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

1 yıl önce #
  2. Teşekkür ederim.

1 yıl önce #
  3. selman
    Üye

meraba wordpress bir siteden gordum hosuma gitti, denemek istedim. Dosyalari indirdim.

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:\net\easyphp1-8\www\wordpress\wp-admin\setup-config.php:23) in c:\net\easyphp1-8\www\wordpress\wp-includes\wp-db.php on line 310

1. Hata olarak bu cikiyor.

wp-config.php dosyanızdaki kullanıcı adı/parolanız yanlış veya localhost üzerindeki veritabanı sunucusuyla bağlantı kurulamıyor. Belki veritabanı sunucusu kapalıdır.

bu wp-config.php dosyasini actim icindeki bilgileri dogruladim kayit ettim
    degisen bise olmadi.

AYrinti olarak ( bana ait bir host falan yok suan sadece bilgisayar bu easyphp programini kurdum easyphp sorunsuz calisiyor Localhost u gorebiliyorum. ama bu wordpressi activ hale getiremedim.)

sorun nereden kaynaklaniyor yeni bir kullaniciyim ?

yardimlariniz icin simdiden tessekur ederim

1 yıl önce #
  4. selman
    Üye

tessekur ederim ben cok soru soracam gibi (; O ilk sorunu atlattik

'Veritabanı sunucunuzla bağlantı kurabiliyoruz (kullanıcı adı ve parolanız doğru) fakat wordpress isimli veritabanını bulamıyoruz,^

diyor tekrar kurdum easyphp kaldirdim wamp5 kullaniyorum suan.

1 yıl önce #
  5. Demek ki veritabanı ismini yanlış yazdınız; ya da o isimde bir veritabanı yok.
    Üstte WordPress rehberinin adresi var, onu okumanızı tavsiye ederim,
    yerel sunucu, Wamp hakkında bölüm de mevcut rehberimizde.

1 yıl önce #
  6. selman
    Üye

Cevap icin saol.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.