arkadaşlar işte size basit bir soru; benim aksimet etkinleşsin diye API anahtarım yok nasıl alabilirim.
arkadaşlar işte size basit bir soru; benim aksimet etkinleşsin diye API anahtarım yok nasıl alabilirim.
....
www.wordpress.com a üye oluyorsunuz my account a tıklıyorsunuz profil kısmında üstte API Key yazıyor. Alın plugini aktif ettikten sonra ilgili yere yazıp update edin.
Düzenleme:28.01.2007
Wordpress,com türkçe oldu. Yeni akismet Api alacağınız adres: Yönetim paneline girdiğinizde Profiliniz’e tıklıyorsunuz. WordPress.com API anahtarınız: yazan yerin yanındaki numarayı Yönetim panelinde ilgili yere yazın.
Merhaba arkadaŞlar www.wordpress.com Açılmıyor nasıl WordPress.com API anahtarı alacağız?
wordprexy.com dan api keyi alabilirsiniz ve gerçekten muhtemeş birşey resmen spamlara ambargo koyuyor.
Merhaba arkadaşlar,
Wordpress'i localhost'umda deniyorum. Aksimet'in özellikleri de hoşuma gitti. Ama wordpress.com'a girilemiyor; ayrıca wordprexy.com'dan da üye olamadım. Üye olmayı beceremediğimi zannetmiyorum, formu dolduruyorum ama tekrar karşıma form çıkıyor. Ilk defa böyle birşeyle karşılaştım. Yardımcı olursanız sevinirim.
http://www.wordprexy.com/
Siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir !...
ee ne yapıcaz API anahtarı alamayacakmıyız lütfen yardımcı olun
alternatif: treewalk dns
Yine Olmadı Api-Key :(
Artık Birisi Şu Konunun Üzerinde Dursun Sırf Bu Yüzden Wordpressi Kaldırabilirim :(
Ney olmadı, sizin sorununuz ney, niye bu ve bir çok benzeri varken Akismet niye, niye Wordpress'i bırakmakla bizi tehdit ediyorsunuz, anlamadım ama; size itidal tavsiye ederim :) buradan şimdi üye oldum, üyelik sırasında verdiğim e-posta adresine apı şifresi gönderildi, (sayenizde wordpress.com'da da bir blogum ve sitemde de ilk kez Akismet kurulmuş oldu)..
Sonuç:
www.wordpress.com Adresi Için ! (Peki Benmi Yanılıyorum?)
Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir.
T.C. Fatih 2.Asliye Hukuk Mahkemesi 2007/195 Nolu Kararı gereği bu siteye erişim engellenmiştir.
Access to this site has been suspended in accordance with decision no: 2007/195 of T.C. Fatih 2.Civil Court of First Instance.
Ikinci Husus www.wordpress.com/singup Adreside Sunucu Bulunamıyor Hatası Veriyor Yurtdışındamısın ? Benim Yerime Uye Olurmusun ?
http://www.trproxy.net Ben buradan giriş yaptım ve aldım.
sağol dostum http://www.trproxy.net benim de işime yaradı
ben API kodunu birçok blogda kullanıyom hepsinde de çalışıyor bir sorun olur mu acaba ?
olmaz aynı key istediğiniz kadar blogda kullanırsınız. Hatta wordpress.com daki kontrol panelinizde o api key i kullandığınız tüm nlohları görebilirsiniz. Wordpres.com stats eklentiside api ile çalışır mesela hem wordpress.com daki hemde kendi sunucunuza kurulu wordpress blogları için aynı istatistik servisini kullanır ve kontrol panellerine gidebilirsiniz iki yerdende.
wordpress.com tarafından verilen api yi ayarlar bölümünde gerekli yere yazıyorum fakat yanlış api diyor. localhost da normal midir bu durum?
Akismet'te sorun yaratmıyor fakat stats a api girerken yanlış api diyor. Yukarıdaki mesajda belirtmemişim bunu; yukarıdaki mesajı da düzenleyemedim.
Wordpress e erişim yasaklandığından beri alamıyoruz. Bunun gerçek bir çözümü var mı? Yukarıdakilerin hiç biri işe yaramıyor. Teşekkürler..
arkadaşlar linkler işe yaramıyor rica etsem yardımcı olurmusun yeni bir link varmı?
Benim yaptığım gibi burada ki anlatıma göre yeniden dns ayarı yaptığınızda wordpress.com'a ulaşabilirsiniz, ayrıca burada da dns'i otomatik ayarlayan Türk yapımı, Türkçe bir program var.
buradan şimdi üye oldum, üyelik sırasında verdiğim e-posta adresine apı şifresi gönderildi, (sayenizde wordpress.com'da da bir blogum ve sitemde de ilk kez Akismet kurulmuş oldu)..
Sonuç:
![]()
olömuyor dns değiştirdim yine makkeme kararı diyor.
dns değişmemiş sanırım
165.228.128.10
bu dns noyu kullanabilirsin..
ben siteye eriştim.ancak sayfa hata verdi..
belki sende vermez
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.