WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Etiketleri Sitemap'a eklemek

(21 posts)
  • 1 yıl önce bozkurt18 tarafından başlatıldı
  • bozkurt18 tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmemiş

1. Arkadaşlar eğer etiketlerimzi sitemapa ekleyebilirsek çok daha iyi olacak eminim.
    Google Sitemap Generatör eklentisinde ufak bir düzeltme yapılırsa eklentilerimizde sitemapa ekleyebiliriz diye düşünüyorum. Bunu yapcaka arkadaş olursa herkesin faydasına birşey yapmış olacak.

Tarih: 1 yıl #
  2. malesef günlerdir aramama rağmen bir sonuç çıkmadı. bir bilenin olmasını o kadar çok isterdim ki.

3. utw için böyle bir şey var ama eklenti derken etiket dediniz sanırım.. utw venin sitemap desteği var.

4. evet eylültoprak etiket demek istemiştim. hep karıştırıyorum etiket ile eklentiyi. simple tagging kullanıyorum sitemapa nasıl ekleyceğim. utw ye geçmek istemiyorum.

5. engin1984
    Üye

Şu sayfada anladığım kadarıyla birisi daha senin gibi bir istekte bulunmuş:

http://www.arnebrachhold.de/2006/01/07/google-sitemap-generator-for-wordpress-3-beta

safa içinde "tag" kelimesini aratırsan ve ingilizcen varsa birşeyler bulabilirsin.
    Şimdilik bu kadar yardımcı olabildim.

Tarih: 12 ay #
  6. Daha önce bir arkadaş acaba Google Sitemap Generator eklentisi ile oluşturduğumuz sitemap dosyasına SimpleTagging ile eklediğimiz tagları ekleye bilirmiyiz diye bir soru sormuştu.. Küçük bir araştırma yaptıkdan sonra Şurdaki adresten WP-Plugin SitemapTags eklentisinin varlığını gördüm..

İşte bu eklenti sayesin taglar artık sitemap dosyasında..

Kısaca;

Google Sitemapına SimpleTagging tarafından yaratılan bütün etiketinizi ekle. Sadece zip dosyasından çıkartıyoruz.. Plugin dizinine atıyoruz ve aktif hale getiriyoruz..

Eklentinin çalışması için SimpleTagging ve Google Sitemap Generator ‘dan başka bir şeye ihtiyacınız yok.

Herhangi bir konfigirasyonda istemiyor.

http://turmsegler.net/20070301/wp-plugin-sitemaptags/ eklentide bu

Tarih: 11 ay #
  7. teşekkürler güzel bir eklenti

8. herkes SimpleTagging peşinde.. :) bunu fark etmek zor oldu..

bi sitemap birde SimpleTagging yeter bize mi diyorlar acap :)

sekopeko bu arada bi mail atmışdım aldın mı :)

9. Eklentiyi kurdum fakat kullanımı konusunda herhangi bir fikrim yok. sitemap eklendtisinden sitemap dosyasını yenile dedim. Fakat etiketler eklenmemiş.

10. sekopeko bu arada bi mail atmışdım aldın mı :)

eylultoprak ne zaman yaws :S:S

11. SimpleTagging yok bende o yüzden deneye miyorum :)

sekopeko yapar sanırım :)

@sekopeko geçti zaten :)

12. bozkurt18 nasıl bir sistem yapmışsın aklım hayayim almıor.SEO açısından gerçekten çok kötü, istersen ilk önce Simple Tagging Eklentisinin son versiyonunu kur ondan sonra dene,

Şurada Son versiyonun Anlatımını bulabilirsin..

Son versiyonuna geçtikten sonra eminim düzenli olarak diğer eklentiyle çalışacaktır...

eylultoprak öyle olsun bakalım. Kusura bakma bu aralar çok yoğunum, Bloguma baktıysan MCAD eğitimiyle ilgili kitap yazıyorum. O yüzden belki mail arada kaynamış olabilir...

13. evet gördüm bu sabah şok oldum :D

14. eklentiyi sitenden indirdim kurdum. fakat bir değişme olmadı.

sırasıyla eski eklentiyi pasifleştirip sildim. sonra yeni sürümü kurdum. daha sonra sitemapa giderek site haritasını yeniledim. yine birşey çıkmadı.
    ben nerede yanlış yapıyorum?

15. ben bu simple hiç kurmadım kurmayıda düşünmüyorum.. o yüzden hata görüp yardım edebileceğimi düşünüyorum.. simple tag'ı doğru kurmuş bir arkadaş deneyip deneyimlerini buraya yazarsa daha iyi olur.

16. Peki sitemapın son sürümünü kurup bide ondan sonra denermisiniz :)

Ben bu şekilde kurdum ve gayet sağlıklı çalışıyor.

17. sitemapın son sürümü 2.7.1 ise bu kurulu zaten.

18. 3.b8 kurar mısınız.

19. eylül toprak teşekkür ederim. sorunu (senin sayende) çözdüm.

20. ben bir şey yapmadım.. başardığına sevindim. kolay gelsin.

Bu konu için RSS beslemesi

Cevapla »

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.