WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Admin sayfasına giremiyorum

(12 posts)
  • 1 yıl önce tasdemir tarafından başlatıldı
  • eyyuplu tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmemiş

Etiketler:

1. tasdemir
    Üye

Site gayet normal çalışırken bu problem ortaya çıktı. Girişten kullanıcı adı "admin" ve şifre ile girmeye çalışıyorum, fakat sayfa görüntülenemiyor hatası veriyor. Bütün wordpress i yeniden kurdum ama sonuç yok.
    Aynı şeyi Opera ile denedim bomboş bir sayfa çıkıyor.

İlginç olan, bu başarısız giriş denemesinden sonra tekrar sitenin ana sayfasını yükleyip, yazılardan birine tıklayınca (veya yenileyince) "düzenle" seçenekleri aktif oluyor ve buradan wp yönetimine girebiliyorum.

Bu problemle daha önce karşılaşan var mı acaba? Lütfen yardım edin..

Tarih: 1 yıl #
  2. selman
    Üye

ayni dert bendede var ben giremiyorum bile hic bir sekilde /wordpress/wp-login.php admin bolumu benim icin ulasilmaz oldu..
    parola yanlis diyor

3. Öyleyse parola yanlıştır. Yeni bir parola almayı denediniz mi?

4. selman
    Üye

patron kuruldugunda verilen parolayi denedik mail olarakta gelecek diye yazdi daha tik yok. baska bise onerebilecekmisn?

5. aynı sorun bende de ortaya çıktı../wordpress/wp-login.php admin ßöLümüne qiremiyorum hataLı şifre diyor.. Sonunda verdiği şifreyle aynı şifreyi qiriyorum ama yine oLmuyor..

6. www.entelektuel.com adresinde headerdeki admin giriş bölümü ile ilgili yerde bu var bunu yaptım Admin i giriş olarak değiştirdim sonra bazen giriyor bazen girmiyor kafasına göre iş yapıyor neden boyle oluyor ?

7. Parola sıfırlamayı denediğinizde de e-posta gelmiyor mu?

8. ben kendi sorumun cevabını buldum.belki başkasınında başına gelmiştir diye kendime cevap vermek istiyorum.kullanıcı oluşturdugum bir yazar ve admin olan ben sol taraftaki kullanıcı girişine girdikten sonra yazı yazmak için yukarıdaki giriş bölümünden girip yazı ekleme bolumune girebiliyor. ben de dire wp-admin den girmeyip once siteme normalb ir kullanıcı gibi login olup sonra giriş yazılı yere wp-admin tuşuna basınca herşey yolunda oluyor.

9. Ben de bu sayfadaki kampanyadan faydalanıp, Turcohost'tan bir alan adı aldım, Wordpress'i kurdum. MySql hesabım da tamam, wp-config de tamam.
    İlk kurulumda geçici şifre veriyor ve siz tek seferliğine bu geçici şifreyle giriyorsunuz ya, işte ben tam bu ilk kurulumdaki geçici şifreyi girdiğimde, contol panel gelmeyi, boş ve beyaz bir sayfa görüyorum. PARDUS kullanıyorum.

10. arkadaslar ben bugun siteyi kurdum ancak beyaz sayfadan baska bısı cıkmıyor

bunun cozumunu bılen varsa yazsın !!!

http://www.tahminkolik.net/video/wordpress/wp-login.php

11. Sercan
    Engellenmiş

aynı sorun bendede var :S

yeni şifre yollatıyorum deniyorum yine olmuyor

12. eyyuplu
    Üye

sa.
    ben de şifre ve kulanıcı adını giriyorum.sayfa öylece kalıyor.
    altta geri dön e basınca sayfa görüntüleniyor ancak admin girişini yapamıyor.

nedeni ne olabilir?
    bu konudan farklı olarak:php ye mysql desteğini angi dosya içeriği ile veriyoruz.yani bu destek ayarlarıının olduğu ddosya hangisi

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.