İlk denediğim şey zaten o middle_sidebar.php dosyasındaki kodlardı. Kodları aynen koydum, fonksions.php dosyasını kurcaladım.
Yarım saat o kodlarla uğraştım, başaramadım.
Temeyı indirdiğim yerde ve paket içeriğinde, yüklenmesi gereken pluginlerle ilgi bir açıklama aradım bulamadım.
Wordpress.org sitesinden eklentileri araştırdım. Bana tavsiye ettiğiniz eklentiye rastladım ilk olarak. Baktım ve benim istediğim şey omadığını anladım.
Bilen vardır ümidiyle buraya başlık açtım. Elimden gelen maksimum derecede açık ve net anlatmaya çalıştım. Onun da yeterli olmadığını üzülerek görüp bir de resimli olarak anlattım.
Siz tavsiye ettikten sonra widgets eklentisine tekrar baktım. Bütün ayarlarını tek tek kurcalayıp, "acaba kaçırdığım bir nokta mı var?" diye irdeledim.
Sonuç olarak benim istediğim şeyi karşılamadığını gördüm.
-----
Dört yıldan beri ben de forumlarda bilgilerimi paylaşıyorum. Elimden geldiğince insanlara yararlı olmaya çalışıyorum. Bu güne kadar ne birisinden teşekkür bekledim, ne de yaptıklarımı insanların başına kaktım.
En çok dikkat ettiğim şey ise, sorulan soruyu dikkatlice okuyup ona göre cevaplamaktır. Üstünkörü okunan sorulara verilen ezbere cevapların, insanları nasıl yanlış yönlerdiğinin bilincindeyim çünkü.
Yanlış yönlendirmektense, müdahalede bulunmamayı tercih ederim.
Bu forumda sorunlara çözüm bulmada en öncü kişilerden birisi (eylultoprak) olmanız dolayısıyla sizin tavsiyenizi almak isterim.
-Sorduğum soruların daha net anlaşılması için ne yapmalıyım? Link vererek gösteriyorum, resim koyarak anlatıyorum, yazım kurallarına ve Türkçe ifadelere özen gösteriyorum.
Buna rağmen derdimi anlatamıyorum.
Daha ne yapmalıyım?