WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Kategori açamıyorum

(8 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce nesnellektuel tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş
  1. Merhaba arkadaşkar. Kurulum sonrasında site çalışıyor, yazı ve yorumlar eklenebiliyor. Fakat yeni bir kategori oluşturmak istediğimde
    Forbidden
    You don't have permission to access /wp-admin/admin-ajax.php on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
    şeklinde bir uyarı alıyorum. Acaba sorun nasıl çözülebilir.
    Şimdiden teşekkürler. İyi çalışmalar.

1 yıl önce #
  2. Sunucunuzda wordpress dosyalarınızın içinde bu admin-ajax.php dosyasını bulup yazılabilirlik izni vermelisiniz (666 yapın).

1 yıl önce #
  3. Teşekkür ederim.
    Evet dediğinizi yaptım fakat aynı uyarıyla karşılaşmaya devam ediyorum.
    Wp'yı kaldırıp tekrar yüklememe rağmen bile aynı sonuçla karşılaşıyorum.

1 yıl önce #
  4. http://trac.wordpress.org/browser/trunk/wp-admin/admin-ajax.php?rev=3885

bunun içeriğini kendinize uygulayı dener msinizi.

1 yıl önce #
  5. Maalesef bu yöntem de olmadı yine aynı hata. Tam herşey oldu derken b-yeni hatalar çıkıyor. Her seferinde de problem çıkar mı benim ki de şans herhalde. Yardımlarınız çok çin teşekkür ederim. Biraz daha uğraşacağım. Belki sunucuda bir sorun vardır.

1 yıl önce #
  6. Başlangıç sekmesinde başka bir hata mesajı daha yazıyor:
    You don't have permission to access /wp-admin/index-extra.php on this server.
    Kategori sorunumla benzerlik gösterebilir mi acaba?

1 yıl önce #
  7. Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim. Hosting'e e-posta gönderdim. Onlar da düzelttiler. Nasıl yaptıklarını bilemiyorum ama. Sorunumu çözmüş oldum.
    Kolay gelsin.

1 yıl önce #
  8. :) server bütün yetkilerini almış banada oluyor mesela hostta içi boş klasorler var silemiyorum.. neymiş yetkim yokmuş.. allah allah bende söylüyorum onlar siliyor. :) sizde de büyük ihtimalle böyle bir şey olmuş olabilir.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.