WordPress Türkiye Forumları » Türkçeleştirme

Quoter (Yorumdan alıntı, Türkçe)

(7 posts)
  • 1 yıl önce canarkadas tarafından başlatıldı
  • CeZZa tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. ImageShack

Daniele Mancino.nun bu eklentisini Türkçeleştirdim eklenti ile yorumlardan ve sayfa üzerindeki yazılardan direkt alıntı yaparak yorum yapabilirsiniz.

Buradan İndirin

Tarih: 1 yıl #
  2. Ben Çalıştıramadım Nedense? Plugini Aktif ettim fakat yorumlarda alıntı diye birşey çıkmadı?

Tarih: 10 ay #
  3. "comments.php"ye kodu eklediniz mi?

4. Tmm,Gözden Kaçırmışım..teşekkrüler...

5. CeZZa
    Üye

çok sağlam bir eklenti değil... alıntı yapılmış bir mesajı alıntı yapamıyorsun ve özellikle son yorumlar kısmında alıntılı mesaj quote kodlarıyla çıkıyor hoş olmuyor

Tarih: 9 ay #
  6. çok sağlam bir eklenti değil

Haklısınız geliştirilmesi gereken bir eklenti, dediğiniz gibi yan menü de görüntülenen son yorumlar da alıntılanan yorumun başında ve sonunda quote kodları görünüyor bunları düzenleyerek sildiğinizde de eklenti ile bağı kopuyor, alıntılanan yorumu tekrar alıntılayamama sorununu ise şu an sizden duydum, ben quote koduna da razıyım, bence en önemli sorun sayfadaki her hangi bir metni alıntılayamamak, bu özellik var, ama ben bir türlü bunu aktifleştiremedim, dediğiniz gibi dört başı mamur bir eklenti değil fakat bir çok tema yazarı bu eklentinin kodlarını temasına direkt ekleyip temayı öyle paylaşıyor (Bir bildikleri var, var ama) ben de bu eklenti ile öyle tanımıştım, kullanıyoruz işte :).

7. CeZZa
    Üye

gerekli bir eklenti aslında yani çaba harcanması lazım. sayfadaki herhangi bir metni alıntı yapmak olayı çalışıyor comments.php dosyasına farklı bir kod eklemelisiniz sadece.

ayrıca dediğim gibi alıntı içinde alıntı çalışmadı inş geliştirilebilir

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.