WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Sonraki sayfa yerine 1-2-3-4 gibi sayfalama

(11 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce oxxy tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. Merhaba,

wordpress blogumdaki yazılar sayfa atlaması sonraki ve önceki sayfa tarzında gözüküyor, bunun yerine 1-2-3-4-5 son tarzında yapmam için ne gerekir ?

Yardımcı olan ve ilgi gösteren herkese teşekkürler.

1 yıl önce #
  2. Arama veya burdan wp-pagenavi eklentisi indirmelisin.

1 yıl önce #
  3. Selamlar,
    yeni bir konu açmak istemedim, konuyu buraya ekleyeyim dedim.

benim kurulumumda paging hiçbir şekilde yapılamıyor. çok ilginç, 2.2.1 kurdum wp-pagenavi de kurdum, 1,2,3 rakamlarını goruyorum, bastıgım zaman adres bardaki adres wordpress/page/2 seklinde degisiyor, ancak aynı sayfa acılıyor.

bir sayfada 5 adet yazı gostermesi icin ayarladım ve 8 tane yazı girdim, yukarıda belirttigim gibi sayfalamayı goruyorum, basınca adreste degisiyor, ama hala aynı sayfa..

ek olarak; kullandıgım temanın index.php sayfasında

<p><?php posts_nav_link('', __(''), __('« Previous entries')); ?>

<?php posts_nav_link(' · ', __(''), __('')); ?>

<?php posts_nav_link('', __('Next entries »'), __('')); ?></p>

seklinde bir kod vardı, bu varken sayfalamanın çıkacağı yerde bir suru yazılar cıkıyor. ilgilenirseniz cıkan yazıyı da buraya postalarım.

ben bu kodu;

<?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } ?>

kodu ile degistirdim. ancak durum yukarıda anlattıgım gibi.

simdiden tesekkurler.

1 yıl önce #
  4. devlet sırrı değilse hata kodlarını yollar mısın :)

1 yıl önce #
  5. selamlar,
    sır olan birşey yok, bir önceki yazımda anlatamadım heralde, bir sonraki sayfa butonuna basınca sayfa yenileniyor ama aynı sayfa yukleniyor. yani birinci sayfa da ne varsa o.

1 yıl önce #
  6. bakiyyebemolu
    Üye

selflearner problem sizin temanızın bu çeşit bir yönlendirmeyi desteklememesinden kaynaklanıyor. Aynı sorunu ben de yaşamıştım ve bunu tema tasarımcısına iletmiştim. O da index dökümanını yeniden yazmamı tavsiye etmiştim. Pek php bilgim olmadığı için herhangi bir yönelndirme yapmıyorum.

Bunun yerine son yazılarınızı, arşiv bölümünüzü daha göze çarpan hale getirmenizi söyleyebilirim.

1 yıl önce #
  7. Selamlar,
    sorunun nereden kaynaklandığını buldum, ama bir çözümü var mı bilmiyorum. tercihler/kalıcı bağlantılar menüsünden genel tercihleri tarih ve isim temelli yaptığım an bozuldu sayfalama, sonra dan geri varsayılan tercihe döndürdüğümde de düzelmedi.

wordpress i tekrar kurunca problem ortadan kalkıyor ama dediğim gibi bu tercihi değiştirince gene bozuluyor. sanırım .htaccess dosyasında bazı değişiklikler yapmak gerekiyor ama benim sunucum windows tabanlı olduğu için bu dosyanın bir hükmü yokmuş.

bu durumda windows sunucu da bu sorunu gidermenin bir yolu yok gibi görünüyor. ya da varsayılan adresleme özelliğine hiç dokunmamak gerek o zaman da analizleri alırken oldukça başım ağrıyacak.

1 yıl önce #
  8. beyazinek
    Engellenmiş

Arkadaşlar kurulumunu ben anlattım buyrun sorunlarınızı yorumlara yazarsınız.

Yönetici notu: Lütfen çözümleriniz varsa burada paylaşın, ek olarak yasal olmayan linklerin barındığı sitelerin adreslerini paylaşmayın. [Hasan]

1 yıl önce #
  9. bakiyyebemolu
    Üye

beyazinek sorunu kurulumda yaşamıyoruz zaten. Problem kullanımda.

1 yıl önce #
  10. beyazinek
    Engellenmiş

pagenavide bunu yaşamanız normal pagebar yükleyin sorun olmaz bunu demeye çalışıyorum.

1 yıl önce #
  11. beyazinek engellendiği iyi olmuş :)

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.