WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

wordpress 2.2'de widgets'lerin ayarlarının saklandığı dosya hangisi?

(5 posts)
  • 1 yıl önce Buremba tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. fauna teması kullanıyorum. simple tagging eklentisini kurmaya çalışıyorum anasayfada sidebar'a "etiket bulutu" diye bir yer açmak istiyorum ama sidebar.php'de kodu koymak için yer yok. galiba wordpress 2.2 ile birlikte gelen widgets eklentisiyle sidebar'ı düzenleyebiliyoruz. bileşenler sekmesinde yeni bir metin kutusu açtım içine de kodları kopyaladım ama ie yaramadı. bileşenler'de yaptığımız ayarların kaydedildiği o kodları koyabileceğim dosya hangisidir?
    not: tam olarak anlatamadım heralde, (malum gecenin 2'si :)) buremba.com'da sağda "Etiket Bulutu" diyebir yer var orada etiketlerin görünmesini istiyorum. (simple tagging ile ilgili tüm kurulumları yaptım, sadece yerleştirmek kaldı)

Tarih: 1 yıl #
  2. http://ottodestruct.com/wpstuff/execphp.zip

exec-php eklentisinin widget versiyonu bunu indirip kurun..
    PHP Code Widgets olarak wigdet'de ekranlar çıkıcak.. istediğiniz php kodu bunun içine girin.. sidebar dosyasnızın görünümünü alacakdır...

ve tema değiştirseniz bile bir daha temaya göre ayar yapmanıza gerek kalmayacak..

çok fazla kullanılmayan aslında kolaylaştırıcı bir eklenti...

daha önce yine bahsetmişdim..

unutmadan kodları bildiğinizi var sayıp sidebar dosyanıza yerleştirmesi kolay olsun diye veriyorum :)

3. eklentiyi kurdum çalıştı, teşekkürler.
    ama bu sefer başka bir sorun çıktı nedense. :( . anasayfaya etiket bulutu diye bir kutu açtım etiketlere tıkladığımda sayfa bulunamadı hatası veriyor. ayarlarını yaptım ama gene de çalışmadı...

4. bilen yok mu arkadaşlar?

Tarih: 12 ay #
  5. kalıcı bağlantıları güncelleyin.

Tarih: 11 ay #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.