WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Blog Analizi

werci.com

(16 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce werci tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap

Etiketler:

1. Kendi yazılarımdan ibaret bi blog ara sırada (çok nadir) video ekliyorum vs.. Herneyse işte genel görünüşü-içerik hakkında falan yorum yaparsanız beni bahtiyar edeceksiniz :) Size bi sır veriyim eğer blog hoşunuza giderse sağdaki menüden mail-liste bile üye olabilirsiniz :D

http://werci.com/blog

1 yıl önce #
  2. sadelik hoşunuza gidiyor anladığım kadarıyla..

1 yıl önce #
  3. aslına bakarsınız siz böyle diyene kadar sitemin sade olduğunu düşünmüyodum :) sizin blogunuza baktımda sadelik sizin hoşunuza gidiyor anlaşılan ;)yer imlerine ekledim...

1 yıl önce #
  4. arşivinizde 2006 yılını görüyorum, sizin ki baya olmuş açılalı benimkisi yaklaşık 1 ay oldu.. evt aslında tema seçimi zor oluyor ama sadelik önemli yani tema sade olacak ama içerik ve görsellik daha fazla yer kaplayabilir benim açımdan yani renkler sade ama her detay da kullanıcıya sunulacak...

bu arada sitenizin kategorileri hoş olmuş, kategorilere size özel isimler vermeniz güzel. tema yı begendim icerikte gayet oturmuş cok ufak bir detay vereyim...

Beyin Fırtınaları (15)... örnegin burda içerik sayısı aşağı kaymış yani rakamlar bir alt satırda kalmış bunu engellemek için temanın pixel in de ufak bir oynama yapılabilir tabi bu ufak bir detay ;)

bir de tema da turkcelestirilmemis izlenimler aldım...

örnek yorum gönderdikten sonra yorumunuz onay bekliyor yazısı ...

Keine Kommentare

1. Dein Kommentar muss noch moderiert werden.
    am 05. 07. 200723:47 | von elrunks

...sağlıcakla kalın tekrardan izlenimleri yazarım, şimdi çıkmak zorundayım...

1 yıl önce #
  5. yorumlardaki çeviriyi atlamışım uyardığın için teşkkür ederim hemen düzelttim. o kategorilerdeki 2 satıra kayma olayıda maalesef öyle kalcak yazı boyutu küçülttüğümde garip ve çok küçük duruyor :) Yorumların içinde ayriyeten teşükkür ederim :)

1 yıl önce #
  6. Yeni tema düzenledim arkadaşlar bu temayı WP de benden başka birinde görmeniz olanaksız ;) Yeni temam için yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim :)

1 yıl önce #
  7. temanız gerçekten çok hoş duruyor çok güzel...
    blog baya iyi ama ilk girişte reklam mı bilmiyorum pupup sayfa açılıyor ya o hiç hoşuma gitmedi en azından tarayıcısında da engelleme olmayanların hoşuna gitmez...

başarılar ...

1 yıl önce #
  8. :) tema css ile şekillenip wordpress uyarlanmış.. sanırım heytbecom'un bi teması vardı dizayn onunla ilişkili :)

arada onarılmış biraz :) birde arkadaşım footer çok kötü duruyor bence.. sanki temadan ayrı bir hava.. biraz türkçeleştirme eksiklikleri var ama o da zamanla düzelir sanırım... başarılar.. :)

1 yıl önce #
  9. ya girişteki pop-up olayının benle alakası yok kullandığım sayaçtan o geliyor kaldırmak istemiyorum çünkü gayet anlaşılabilir hoş bi sayaç sitesi (http://webstats.motigo.com/)

evet footer'ın renk geçişleri sorunluydu şimdi onu düzeltmeye çalıştım ama başarılı olabildim mi bilmiyorum, olabilmiş miyim ? :)

türkçelerştirme olayına gelincede bir tek "Read More" yazısı kaldı. Ama ben yazılarımda hiç bi zaman <!--- more ---> u kullanmadığımdan oraya ne yazsam diye kararsız kaldım, o konudaki fikriniz varsa iyi olur cidden :)

1 yıl önce #
  10. more = gerisi sıkar :)

hayır olmamış alt kısım

1 yıl önce #
  11. Read More'u kendime has bir çevirili ile çevirip "Eeee ?" yaptım :) Ya şu footer'a da nasıl bir çözüm bulabilirim bilmiyorum. Ama araştırmaya devam ediyorum. Bi fikriniz varsa söylerseniz sevinirim

1 yıl önce #
  12. Hayalimdeki footer şu ama bunu yapabilmem için şimdi background kullanmayıp yeşil arka fon kullanıp css yi şöyle yapmam lazım ama;

background-image: url(altyesil.jpg);
    background-position: bottom center;

İşte zaten background kullanıyor olduğumdan böyle bir şey yapmam mümkün değil. Css olayına farklı bir yorumla aynı şey yaptırılabilir mi bilmiyorum, o konuda yardımcı olursanız sevinirim...

1 yıl önce #
  13. resmi kaldırın :)

yazıların css kodunu fooder 'e uygulayıp ali'nin sitesinde olguğu gibi sayfa altı fırsatları verebilirsin..

yada tamamen kaldıra bilirsin.. birde arka plan için bi resim koyarsan güzel olur üst kısımla aynı olan.

1 yıl önce #
  14. http://werci.com/blog/tuzlu-su-gargarasinin-yararlari.html

yazısında mesela üye girişi diyorum.. :)

girmiyor haberin vardırda söylim dedim :)

1 yıl önce #
  15. aa evet ya sağol sayende header'daki sorunu düzelttim teşekkür ederim :) Ali'nin sitesi dediğinde pek bişi ifade etmedi açıkcası :( adresini verirsen daha iyi olur, kodlara bi göz atarım :)Şu an zaten arkaplan resmim var pek belli etmio farkındayım :) arkaplan resmi üst kısımdaki resmin sağ ver sol köşesindeki kırmızılığı tamamlıyor ( anlatabilmişimdir umarım :) )

1 yıl önce #
  16. www.acemiblogcu.com yada acemiblog :)

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.