WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular

Şunlar Nasıl Olur?

(4 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce akineton tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. akineton
    Üye

Merhabalar,

Blog konusunda oldukça acemiyim. Bu yüzden aşağıdaki konuları nasıl yapabileceğimiz sizlere sormak istiyorum:

1) www.mustafaakyol.org blogundaki gibi bir yorum penceresi koymak istiyorum.
    Ad soyad, e-mail ve yorum pencereleri olsun, kimse üye olmakla uğraşmasın.

2) Bir yazı yazdığım zaman yazının ilk paragrafları ana sayfada çıksın, tamamını okumak için yazının sonundaki linke tıklansın.

Yardımcı olmak isteyen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

1 yıl önce #
  2. 1) www.mustafaakyol.org blogundaki gibi bir yorum penceresi koymak istiyorum.
    Ad soyad, e-mail ve yorum pencereleri olsun, kimse üye olmakla uğraşmasın.

2) Bir yazı yazdığım zaman yazının ilk paragrafları ana sayfada çıksın, tamamını okumak için yazının sonundaki linke tıklansın.

1) Zaten Wordpressin kendisi ile gelen bir özellik tüm yazılarınızın altında yorum bölümü olacak.

2) Yazı editöründe kod seçeneğini tıkladığınız zaman, "more" butonunu göreceksiniz, yazının bölünmesini istediğiniz yere tıkladıktan sonra "more" butonunu tıklarsanız yazınızın altında "yazının devamı" şeklinde bir link oluşacak..

1 yıl önce #
  3. akineton
    Üye

canarkadas yanıtların çok teşekkür ederim.

More olayını anladım. Yorum kısmına gelince. Ben siteye login olduktan sonra yazıları kontrol ettiğim için isim, url gibi şeyler sormuyordu. Gereksiz bir soru olmuş, kusura bakmayın.

Son olarak şunu öğrenmek istiyorum. Yazıların altında,

Bu yazı 06 Temmuz 2007, 11:44 tarihinde Kategorilenmemiş kategorisi altında yayınlandı. Bu yazıya yapılacak yorumlardan haberdar olmak için RSS 2.0 beslemesini kullanabilirsiniz. Yorum yapabilirsiniz, veya kendi sitenizden geri izleme yapabilirsiniz. Yazıyı düzenle.

şeklinde çıkan uyarıları nasıl kaldırabilirim?

Tekrar teşekkürler.

1 yıl önce #
  4. O satırları temanız/.....php lerde aratıp, kaldırabilirsiniz, ayrıca yönetim/tercihler/Diğer bloglardan bağlantı uyarılarına izin ver (pingback ve geri izlemeler) deki işareti kaldırarak da olması lazım.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.