WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Türkçeleştirme

NextGEN Gallery Türkçe Dil Paketi

(9 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce Elrohir tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Wordpress'ime kurduğum NextGEN Gallery türkçe dil paketini bulamayınca kendim türkçeleştirdim. Buyrun burdan indirin.

NextGEN Gallery Türkçe Dil Paketi

1 yıl önce #
  2. ekarem
    Üye

nextgen galeriyi kurdum fakat gd kutuphanesi ile ilgili bir sorun alıyorum.Yardımcı olurmusunuz.

1 yıl önce #
  3. gd kütüphanesi sunucunuzda var mı host aldığınız yere onu sorun.

1 yıl önce #
  4. ekarem
    Üye

o sorunu hallettim.Ama galeride lightbox efekti kullanmak istiyorum bunu nasıl yapablirim.

1 yıl önce #
  5. galeride lightbox efekti kullanmak istiyorum bunu nasıl yapablirim.

Siteyönetiminiz/galeri/ayarlar/efektler bölümünden istediğiniz efekti seçin.

1 yıl önce #
  6. ekarem
    Üye

Seciyorum fakat olmuyor.Lightbox yuklemem gerkmiyormu

1 yıl önce #
  7. Ben varsayılan olarak seçili olan thickbox efektini kullanıyorum, sizin dediğinizi hiç denememiştim, şimdi denedim bende lightbox da kurulu olduğundan olsa gerek çalıştı, sizde Lightbox'u kurmalısınız, Lightbox'un benim kullandığım versiyonunu buradan indirebilirsiniz kurulum vs hepsi içinde (zaten sadece etkinleştirmek yeterli), orada 3 eklenti var sizin istediğiniz lightbox2..

1 yıl önce #
  8. ekarem
    Üye

lightbox u yükledim aktive ettim fakat yine calısmadı sorun ne olabilir sizce.Ya da eksik yaptıgım birseyler mi var acaba

1 yıl önce #
  9. Ne dediğinizi, neyi kasdettiğinizi anlayamıyorum, buradaki resimlere tıklayın, o resimlerde thickbox efekti kullanılıyor, sizde böyle hiç bir efekt mi olmuyor yoksa thickbox çalışıyorda benzeri lightbox'u bilerekmi istiyorsunuz.

Eğer hiç bir efekt çalışmıyorsa Nextgen Gallery eklentisini etkisizleştirin, Nextgen Gallery dosyalarını, üstüne yazdırarak sunucu/wp-content/pluginse tekrar atın, eklentiyi etkinleştirin, önizleme resimleriniz üstte verdiğim linkte olduğu gibi aşağı yukarı birebir lightbox ile aynı olan thickbox efekti ile açılmalıdır, ayrıca size indirin dediğim lightbox2 eklentisinin kurulumunda dosyadan çıkan klasör ve .php dosyasını ayrı ayrı ama aynı yere, yani sunucu/wp-content/pluginse atmalısınız, bu şekilde dosyaları yükledikten sonra sorunsuz lightbox eklentisi çalışır.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.