WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Admin Paneline girişte Hata alıyorum

(12 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce vys tarafından başlatıldı
  • dmry tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. vys
    Üye

Merhaba arkadaşlar ,

eski bir veritabanını en son sürüme yükledikten sonra admin paneline giriş yapamadım

Sorun

wp-admin e girince

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/kadintr/public_html/wp-includes/capabilities.php on line 31

hatası var üstte ama forum aşağıda gözüküyor.

Daha sonrasında giriş yaptıktan sonra beyaz bir sayfada aşağıdaki hatayı alıyorum.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/kadintr/public_html/wp-includes/capabilities.php on line 31

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kadintr/public_html/wp-includes/capabilities.php:31) in /home/kadintr/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 369

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kadintr/public_html/wp-includes/capabilities.php:31) in /home/kadintr/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 370

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kadintr/public_html/wp-includes/capabilities.php:31) in /home/kadintr/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 331

Bu sorunu nasıl çözbilirim arkadaşlar.
    Bu arada capabilities.php 31. satırda foreach ($this->roles as $role => $data) { fonksiyonu var.

şimdiden teşekkür ederim.

1 yıl önce #
  2. Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/kadintr/public_html/wp-includes/capabilities.php on line 31

Eski databasei yeni hosta yüklerken bu hata bendede olmuştu.Wp-users sorgusunu çalıştırmazsanız sorun hâllolur.

1 yıl önce #
  3. vys
    Üye

eRay abi bu dediğini nasıl yapailirim abi ?

1 yıl önce #
  4. Yani eski kullanıcıları yeniye aktarmayın demek istiyor sanırım.

1 yıl önce #
  5. vys
    Üye

peki wp-user i silsem weyahut boşaltsam ?

sorun hallolur mu ?

1 yıl önce #
  6. vys
    Üye

tamama wp-user i bolşattım herşey halloldu ama bu sefer admin kullanıcı adı ve şifreyi kabul etmiyor ?

ne yapabilirim

1 yıl önce #
  7. Hepsini silip baştan wordpress kurulum yap.Sonrada yedeği kurarken SQL dosyasını metin belgesiyle aç orda wp-userslı bölüm olucak,orayı komple silip databasei çalıştır.

1 yıl önce #
  8. estetikci
    Üye

aynı sorunu yaşıyorum dediklerinizi yaptım yine oldu panele giremiyorum..

1 yıl önce #
  9. En sağlıklısı eski veritabanınızı eski bir wordpress versiyonuna aktarmak, sonra da yeni versiyona güncellemek olacaktır. Böylece veri tabanı üzerindeki detaylar ile WordPress kendisi ilgilenecektir ;)

WordPress'in eski versiyonlarına buradan ulaşabilirsiniz.

1 yıl önce #
  10. cahilperi
    Üye

admin panelime giriş yaptıktan sonra "wp-includes/capabilities.php on line 19" da sorun var diyordu, herşeyi denedim olmadı, sonra daha eski sürümlerin son versiyonlarından birini yükledim, bu sefer de "wp-includes/capabilities.php on line 31" de sorun var diyor.. ve yedeğin olduğu SQL dosyasını phpadmin'e aktardığım halde göremiyorum son halini..

11 ay önce #
  11. çıkan hatada ne yazıyor.. birde onu yazsan.

11 ay önce #
    1. Güncelleme yaptığınız sürümün güncelleme işlemini yapınız.
    2. Eğer hala "wp-includes/capabilities.php on line 31" hatası varsa
      http://www.dmry.net/wordpress-231-kullanici-yetkileri-yamasi
      yazısındaki yamayı uygulamayı deneyebilirsin ;)
    11 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.