WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Simple-Forum, kolay, kullanışlı, entegre forum eklentisi

(29 posts)
  • Started 3 years ago by recnes
  • Latest reply from Rp4hnua
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. azkural
    Member

Ben bu forum sisteminin son sürümünü inceledim ve kullandım. Amatör birisi olarak anladığım kadarıyla wordpress için en iyi forum sistemi. Birçok tema 3.3 sürümüyle birlikte hazır olarak geliyor. Daha önceki hatalar düzeltilmiş. wordpres ile uyumu muhteşem. Üyelik sistemi, widget özelliği, tema içine uyarlanışı vs. herşey worpressin parçası. Zaten forum sistemi eklenti olarak kuruluyor. Farklı birşey yapmanız gerekmiyor. Recnes'e de türkçeleştirme için sonsuz teşekkürler.

Posted 2 years ago #
  2. Anonymous

Merhabalar

Ben v3.1 i kurdum. Denemek için web sitemin ingilizce wp kısmına kurdum. kendisi otomatik olarak sayfayı oluşturdu. id sini aldı fakat bir forum yaratıp, tıkladığımda ana sayfaya atıyor, permaliklerde bir sorun var gibi, site ordan gelen linki ayıklayamıyor ve ana syafaya atıyor. Sizce bu sorun neden olabilir.

Siteye girdiğinizde örn: Etli yemekler forumuna tıklayın göreceksiniz.

Buradan soruna bakabilirsiniz.

Posted 2 years ago #
  3. Rp4hnua
    Member

Öncelikle Merhaba.

kurulumu hakkında yardımcı olacak varmı.

bunuda Blog'umu kurdugum klasor içerisine mi atacağım.

tam anlamıyla anlamadım bu arada 1 tane dbm var başka açamıyorum db gerekiyor mu

anlayışını için teşekkür ederim.

Posted 1 year ago #
  4. Rp4hnua
    Member

Öncelikle Merhaba.

kurulumu hakkında yardımcı olacak varmı.

bunuda Blog'umu kurdugum klasor içerisine mi atacağım.

tam anlamıyla anlamadım bu arada 1 tane dbm var başka açamıyorum db gerekiyor mu

anlayışını için teşekkür ederim.

Posted 1 year ago #
  5. recnes
    Member

Simple-forum klasörünü wp-content/plugin klasörüne ftp ile kopyalayip, yönetim panelindeki eklenti yönetimi kismindan simple:press eklentisini etkinlestirmen yeterlidir.

Ayrica database acman gerek yok. wordpress ile ayni database'i kullanir.

Posted 1 year ago #
  6. Rp4hnua
    Member

İlgi ve alakanız için teşekkür ederim.

Posted 1 year ago #
  7. Rp4hnua
    Member

arkadaşlar ben yükledim fakat.

şöyle bir hata yaptım, ne güzel bu sayfa üst bölümde Forum diye çıkmıştı ama ben birşeyleri kurcaladım oradan kalktı bu ne yaptımsa geri getiremedim. :( yardımcı olabilecek var mı anlayan olduysa :)

Posted 1 year ago #
  8. Rp4hnua
    Member

şöyle bir hata yaptım, ne güzel bu sayfa üst bölümde Forum diye çıkmıştı ama ben birşeyleri kurcaladım oradan kalktı bu ne yaptımsa geri getiremedim. :( yardımcı olabilecek var mı anlayan olduysa :)

Posted 1 year ago #
  9. Rp4hnua
    Member

Posted 1 year ago #

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.