Arkadaşlar en son yazılan yazının en üstte görünmesini nasıl sağlayabiliriz.? Seçeneklerde aradım bulamadım.
Teşekkürler
Arkadaşlar en son yazılan yazının en üstte görünmesini nasıl sağlayabiliriz.? Seçeneklerde aradım bulamadım.
Teşekkürler
canarkadaş bu kadar kısa vecap veriğiniz için teşekkürler. Hemen download edip deneyeceğim. Sonucu yazarım.
Her iki dosyayı zipten kurtardım.
wordpress/wp-content/plugins/ dizinine kopyaladım. WordPrss ekelntilerden ektive ettim.
Ama olmadı. En son yazılan bir yazı ilk başta gözüköüyor Acaba nerede yanlış uapıyorum? Yazı tarihleriyle mi oynamak lazım
Wordpressi kullanmaya başlayalı 3 gün oldu.
Teşekkürler
Teşekkürler. Olmadı ama kurcalıyorum.
Olmazsa olmaz.. size en son attığımı ben kullanıyorum, eklentiyi etkinleştirince, yazı editörü sayfasında sağda minik kutucukların en altında post sitcky status diye minik bir kutu oluşması lazım, post sticky eklentisi sayesinde, yazımız sitemizde en başta sabit olarak kalır yeni yazılar yazılsa bile, buradan Announcement'i seçerseniz, seçtiğiniz yazı yeni yazı ekleseniz bile her zaman en üstte durur, Sticky'i seçerseniz Annoucement varsa ondan sonra ilk sırada yer alır eğer Annoucement ile seçilmmiş yazılar yoksa Sticky ile işaretlenmiş son yazı en üste gelir, bu şekilde olmuyorsa temanızla ilgili olabilir, yada değişik bir alternatifde burada..
en son yazılan yazının en üstte görünmesini nasıl sağlayabiliriz?
"Blog" mantığı ile durumun zaten böyle olması gerekiyor. Sizde son yazdığınız bir yazı eski bir yazının altında mı çıkıyor?
ali arkadaşııma bende katılıyorum istediğin tam olarak nasıl bişiy sabit konu falan mı yani yeni mesaj yazınca bile en üstteki mesaj sabit ...yoksa zaten wordpress te yeni yazılanlar üstte çıkar
Arkadaşlar yardımlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim.
Durumu özetliyeyim.
Şimdi anladım ki ben yorumlardan bahsediyorum. En son yazılan bir yorumun en üstte çıkmasını istiyorum. Konu yazıyı sabitlemek değil. Sabitlemeyi canarkaşın yardımı ile çözdüm. (kendisine teşekkür ederim. Bu da işime yaradı)
Yazılan en son yorum bende en altta görülüyor.
En iyisi size adresini vereyim bir bakın.
http://www.dralihatay.com/wordpress/?p=1#comment-52
En son bugün yorum "Deneme" diye yazdım. Bu yazının en üstte olması lazım değil mi? Ama olmuyor. Kullandığım tema Defeuld
Yardım edecek arkadaşlara teşekkürler.
siz en son yazılan yorumun en başta olmasını istiyorsunuz. KOnunun başlığını yanlış açmışsınız. Bu nasıl yapılıyordu acaba bir bakmak lazım.
Foliage Mod temasında yorumların listelenişi tıpkı sizin istediğiniz gibi, kodları inceleyerek çözüm üretebilirsiniz.
Ayrıca Page Comments eklentisinde deböyle bir özellik var. gönderilme tarihine göre sıraya sokabilirsiniz.
Evet sonunda oldu Page Comments eklentisi ile yapabildim. Emeği geçen her kese teşekkür ederim. Bilhassa canarkadaş ve heybecom arkadaşlara teşekkürler. Ali arkadaşımız da ilgilendi. Hepiniz sağolun var olun.
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.