WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

En son yazılan yazı en başta olsun

(14 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce alihatay tarafından başlatıldı
  • alihatay tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Arkadaşlar en son yazılan yazının en üstte görünmesini nasıl sağlayabiliriz.? Seçeneklerde aradım bulamadım.
    Teşekkürler

1 yıl önce #
  2. Burada ve buradaki eklenti ile yapabilirsiniz.

1 yıl önce #
  3. canarkadaş bu kadar kısa vecap veriğiniz için teşekkürler. Hemen download edip deneyeceğim. Sonucu yazarım.

1 yıl önce #
  4. Her iki dosyayı zipten kurtardım.
    wordpress/wp-content/plugins/ dizinine kopyaladım. WordPrss ekelntilerden ektive ettim.
    Ama olmadı. En son yazılan bir yazı ilk başta gözüköüyor Acaba nerede yanlış uapıyorum? Yazı tarihleriyle mi oynamak lazım
    Wordpressi kullanmaya başlayalı 3 gün oldu.
    Teşekkürler

1 yıl önce #
  5. Öncekileri unutun gamerz in w-sticky eklentisini buradan indirin türkçe açıklama var içinde.

1 yıl önce #
  6. Teşekkürler. Olmadı ama kurcalıyorum.

1 yıl önce #
  7. Olmazsa olmaz.. size en son attığımı ben kullanıyorum, eklentiyi etkinleştirince, yazı editörü sayfasında sağda minik kutucukların en altında post sitcky status diye minik bir kutu oluşması lazım, post sticky eklentisi sayesinde, yazımız sitemizde en başta sabit olarak kalır yeni yazılar yazılsa bile, buradan Announcement'i seçerseniz, seçtiğiniz yazı yeni yazı ekleseniz bile her zaman en üstte durur, Sticky'i seçerseniz Annoucement varsa ondan sonra ilk sırada yer alır eğer Annoucement ile seçilmmiş yazılar yoksa Sticky ile işaretlenmiş son yazı en üste gelir, bu şekilde olmuyorsa temanızla ilgili olabilir, yada değişik bir alternatifde burada..

1 yıl önce #
  8. en son yazılan yazının en üstte görünmesini nasıl sağlayabiliriz?

"Blog" mantığı ile durumun zaten böyle olması gerekiyor. Sizde son yazdığınız bir yazı eski bir yazının altında mı çıkıyor?

1 yıl önce #
  9. ali arkadaşııma bende katılıyorum istediğin tam olarak nasıl bişiy sabit konu falan mı yani yeni mesaj yazınca bile en üstteki mesaj sabit ...yoksa zaten wordpress te yeni yazılanlar üstte çıkar

1 yıl önce #
  10. Arkadaşlar yardımlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim.
    Durumu özetliyeyim.
    Şimdi anladım ki ben yorumlardan bahsediyorum. En son yazılan bir yorumun en üstte çıkmasını istiyorum. Konu yazıyı sabitlemek değil. Sabitlemeyi canarkaşın yardımı ile çözdüm. (kendisine teşekkür ederim. Bu da işime yaradı)
    Yazılan en son yorum bende en altta görülüyor.
    En iyisi size adresini vereyim bir bakın.

http://www.dralihatay.com/wordpress/?p=1#comment-52

En son bugün yorum "Deneme" diye yazdım. Bu yazının en üstte olması lazım değil mi? Ama olmuyor. Kullandığım tema Defeuld
    Yardım edecek arkadaşlara teşekkürler.

1 yıl önce #
  11. seyahat
    Üye

siz en son yazılan yorumun en başta olmasını istiyorsunuz. KOnunun başlığını yanlış açmışsınız. Bu nasıl yapılıyordu acaba bir bakmak lazım.

1 yıl önce #
  12. Foliage Mod temasında yorumların listelenişi tıpkı sizin istediğiniz gibi, kodları inceleyerek çözüm üretebilirsiniz.

1 yıl önce #
  13. Ayrıca Page Comments eklentisinde deböyle bir özellik var. gönderilme tarihine göre sıraya sokabilirsiniz.

1 yıl önce #
  14. Evet sonunda oldu Page Comments eklentisi ile yapabildim. Emeği geçen her kese teşekkür ederim. Bilhassa canarkadaş ve heybecom arkadaşlara teşekkürler. Ali arkadaşımız da ilgilendi. Hepiniz sağolun var olun.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.