konu başlıklarına tıkladığında açılan single.php sayfasının görünümünde bir değişiklik yapmak istiyorum. Şöyle ki; konunun başlığına tıklandığında açılan sayfada sidebarlar görünmemeli. bunu get_sidebar() satırını silerek elde edebiliyorum. fakat sayfa genişliğinin de max. boyuta ulaşmasını istiyorum. yani single php'de sidebarlar olmayacak ve width max. olacak. 200px.
css ile yapılamayacağını sanıyorum bunun sanırım.
WordPress Türkiye Forumları » Temalar
single.php ile ilgili bir sorun
(3 posts)-
Tarih: 1 yıl #
-
kardeş sayfa şablonlarıyla olabiliyordu.fakat bu şablonlar sadece sayfalara uygulanabiliyordu yanlışım yoksa.
Yani page.php 'nin dışında örneğin .sayfa.php oluşturdun diyelim.
/* Template Name: Archives */
bu kodu başına koyuyorsun. tabi css'e de müdahale etmen gerekiyor.Örneğin yazıların -content- div'inin içinde ise sen de -content_genis- şeklinde bir div oluşturmalısın.Biraz anladın mı?
Tarih: 1 yıl # -
css ile yapılamayacağını sanıyorum
Yapabilirsiniz. single.php içerisinde ana kolonun selektörünü bulun (div class="content" gibi?) ve değiştirin (örneğin "content_wide"). Sonra CSS dosyanızda aynı ("content" ?) selektörü bulun, içeriğini kopyalayın ve hemen altına tekrar yapıştırın. Oluşturduğunuz kopya selektörü "content_wide" olarak değiştirin. Ardından selektörde belirtilen genişliği boşluğu dolduracak şekilde artırın.
Kolay gelsin.
Tarih: 1 yıl #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
destek sorusu değil