Arkadaşlar tema kendiliğinden değişiyor bu ne hatası olabilir bu konuda yardımlarınızı bekliyorum ilk başta başkaları yapıyor zannettim ama sonradan yazı eklediğimde değiştiğini fark ettim
Arkadaşlar tema kendiliğinden değişiyor bu ne hatası olabilir bu konuda yardımlarınızı bekliyorum ilk başta başkaları yapıyor zannettim ama sonradan yazı eklediğimde değiştiğini fark ettim
blogkazani.com da da bu oluyor ama onlar yazı eklerken değil kafasına göre gorunum bloggingpro dan default temaya geçiyor.onlar halledince hasan yazar buraya.
Ewt aynı hata bendede yazı yazmaya gerek olmadanda oluyormuş bu konuda arkadaşlar sizlerin yardımını bekliyorum şimdiden teşekkürler...
Sorunu çözdüm sanırım ama tam olarak emin değilim biraz beklemek gerekiyor sorun devam edicekmi yaptığım şey çok basit default temasına döndüğü için bende temanın ismini değiştirdim default yaptım türk aklı işte yapacak bişi yok :D
arkadaşlar konu eski ama yeni blogumda aynı hatayı vermeye başladı bulamıyorum bi türlü. bende de aynı sorun var durduk yere temadefaulta geçiyor.bende defaultu sildim. sadece glossyblue vardı. sorun çıkarmadı bi süre. sonra tema değiştirip yeni bi temaya geçtim. ancak şimdi tekrar başladı. yeni temadan çıkıyor ve site boşlukta. beyaz sayfa çıkıyor. tema bölümüne baktığımda ise kullanılan hiçbir tema yok diyor. sorun nedir nasıl çözülür acaba?
Sorunu çözdüm sanırım ama tam olarak emin değilim biraz beklemek gerekiyor sorun devam edicekmi yaptığım şey çok basit default temasına döndüğü için bende temanın ismini değiştirdim default yaptım türk aklı işte yapacak bişi yok :D
En mantıklı hareket bu olacak sanırım.. Birde ticket 'lara bakmak lazım buda sanırım bir buğ'uydu..
Böyle yapın devam ederse haber verin..
valla beyazinek haklıymış. son çare olarak bu şekilde yaptım ve şimdilik bi sorun yok gibi eylültoprak. çok garip ama böyle olması.
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.