WordPress Türkiye Forumları » Blog Analizi

blog.sekopeko.com

(6 posts)
  • 12 ay önce sekopeko tarafından başlatıldı
  • sekopeko tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. Herkese merhaba aslında blogumu biraz geç tanıttım sizlere,
    blogumda tamamen benim internet uzayımdaki kişisel serüvenimi anlatıyorum.Hoşlandığım beğendiğim örnek çalışmaları,kodları yayınlıyorum.Genellik web tasarım için gerekli çalışmalar,css,ajax..vs gibi konulara daha çok ağırlık vermekteyim,wordpress eklentilerinide unutmamak lazım...
    Yakın bi zamanda SQL,C,ASPX,C#,PHP gidi dersleride anlatmayı düşünüyorum..

Blogum:
    http://blog.sekopeko.com

Tarih: 12 ay #
  2. ...benim internet uzayımdaki...

Uzay yürüyüşünüzde başarılar, amatör bir uzay cismi olarak zaten yörüngenizdeyim.

Tarih: 12 ay #
  3. ... 5 Ekim 1990 Adana Doğumlu herkes gibi
    bende bir insanım
    ...

bu da güzel...

Tarih: 11 ay #
  4. ben pek beğenmedim, tasarım ve içerik olarak açıkçası, ilgimi çekmediğinden değil yetersiz bulduğumdan.

5. Tema gayet güzle bana göre... ama ben bir türlü şu google reklamlarına alışamadım doğrusu. heryerde karşıma çıkıyorlar. :)

* smashingmagazin.com tarzı düşünülmüş bir blog diye düşünüyorum. Tek bir eksik noktası var- her resmin yada linkin altına kısaca bir yazı eklersen çok daha iyi duracaktır.Bakan biri sürekli resimler görüyor ve sayfa ierledikçede bitmiyor. Yani oyalanacak - gözüne takılacak bir yazı maalesef yok.. :)

6. ben pek beğenmedim, tasarım ve içerik olarak açıkçası, ilgimi çekmediğinden değil yetersiz bulduğumdan.

fikrinize saygı duyarım,temamdaki tasarım henüz bitmedi ve blogu kuralı aşağı yukarı 1 ay olmadı :)

Tema gayet güzle bana göre... ama ben bir türlü şu google reklamlarına alışamadım doğrusu. heryerde karşıma çıkıyorlar. :)

* smashingmagazin.com tarzı düşünülmüş bir blog diye düşünüyorum. Tek bir eksik noktası var- her resmin yada linkin altına kısaca bir yazı eklersen çok daha iyi duracaktır.Bakan biri sürekli resimler görüyor ve sayfa ierledikçede bitmiyor. Yani oyalanacak - gözüne takılacak bir yazı maalesef yok.. :)

ilerleyen zamanlarda onlara daha dikkat edecem.Açıkcası şu aralar microsoftun application developerine(yazılım mühendisliği) gittiğim için pek zamanım kalmıyor ve dersler çok yoğun.En yakın zamanda blogumu daha iyi hale getireceğim.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.