WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Sitemin google seosunun çok iyi olması için

(17 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce He-Ke tarafından başlatıldı
  • MicroChip tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. Arkadşlar sitemde en çok önem verdiğim şey google seo bu konuda neler yapmalıyım hangi eklentileri bana önerirsiniz.
    Birde wordpress.com bloglarında sitelere arama motorlarından hangi kelime aranarak gelinmiş ve ne kadar ziyaretçi gelmiş gösteriyor bende böyle bir eklenti arıyorum fakat bulamadım?Sadece admin panelinde ben göreyim yeterli.

1 yıl önce #
  2. Burayı kullanarak;
    -Sitene kim nereden gelmiş
    -Google'a ne yazmış da gelmiş
    -Kaç sayfa gezmiş vb. :)

öğrenebilirsin.Başvurduktan sonra 2 gün içinde hesabı onaylarlar.

1 yıl önce #
  3. wordpressin kendi seosu zaten çok iyi. özgün içeriğinin olması yeterli bence.

1 yıl önce #
  4. bakiyyebemolu
    Üye

SEO için birçok eklenti, yazı mevcut. Tercihlerinize göre çeşitlendirebilirsiniz. Fikir sahibi olmanız için All in One SEO var örneğin.
    İstatistikler için ise ben de pek aradığımı bulamadım. Ancak kullandığım SlimStat var. Arama motorlarından sitenize yönlenen ziyaretçileri rahatlıkla görebilirsiniz. Ancak günlük tekil ziyaretçi ve toplam sayfa gösterimi konusunda uygun bir eklenti değil.

1 yıl önce #
  5. wordpress.com un sitelerindeki gib bir eklenti tüm ihtiyaçlarımı karşılar sanırım ama yok galiba öyle bir eklenti...

1 yıl önce #
  6. Dediğin eklenti sanırım bu

1 yıl önce #
  7. SEO konusunda Doğan'a katılıyorum. WP'nin kendi SEO'su oldukça başarılı. Önemli olan biraz sabır ve özgün içerik.

Ben sadece Özel Alanlar kısmına (yazı alanının altındaıdr) "keywords" ekliyorum (eklenti kullanmıyorum) ve sitede olan bir kitap aradığında ilk sayfada geliyorum.

Başka sitelerin size link vermesi de sitenizi üst sıralara taşıyacaktır.

İstatistik için reinvigorate.net'ten bir üyelik kapabilirseniz iyi olur; diğerlerinin çok çok üstündedir.

Alternatif olarak FireStats da denenebilir.

1 yıl önce #
  8. eRay dediğin eklenti apikey istiyor akismet için api key nasıl alınıyor? mesela ben kendisitem.com var birde kendisitem.wordpress.com hesabınıda aldım oradanmı alcağım kurcaladım biraz ama başaramadım?Biraz anlatabilirseniz apikey nasıl alınır memnun olurum:)

1 yıl önce #
  9. bakiyyebemolu
    Üye

When you sign up for a WordPress.com account we will email you an API key. If you already have a WordPress.com account, your API key is listed on your profile page, which you can get to by clicking the “My Account” link in the top right when you’re logged in.

Wordpress.com hesabınızın kontrol panelinde Profilinizi ve parolanızı güncelleyin linkine tıklayın. Sağ tarafta "WordPress.com API anahtarınız: api kodu. Don't share your API key, it's like a password." yazısını göreceksiniz.

1 yıl önce #
  10. Host firmalarının kullanıcı panellerinde de ayrıntılı raporlar var.

1 yıl önce #
  11. nedeni ne bilmiyorum ama hemen hemen hiç bir blogda toplist banneri (ufaklardan) görmedim oysa bir çok toplist in pr değeri ve de ziyaretçi sayısı çok yüksek ...
    bu tür bir kaç toplist te kullanılarak hem ziyaretçi arttırılabilir hemde pr değeri arttırılabilir diye düşünüyorum ...

bir de wesbervis.gen.tr den de en ince ayrıntısına kadar istatistik hizmeti alabilirsiniz...

1 yıl önce #
  12. Ben toplist'leri kullanıyorum. Türkçe içerik için çok faydalı değiller bence. http://www.blogtoplist.com/ adresindeki fena değil denemek isteyene. RSS içeriğinizi de yayınlıyor. Böylece google aramasından da size hayli ziyaretçi yollar.

1 yıl önce #
  13. istatistik için en güzel yöntem bence google analytics.

Ultimate Google Analytics ise bunun için mükemmel bir eklenti.

kesinlikle tavsiye ediyorum.

www.google.com/analytics
    http://www.oratransplant.nl/uga

1 yıl önce #
  14. Analitics için eklentiye ne gerek var :) her şeyin eklentisini çıkarıp piyasada webmaster bırakmadırlar heheheh

1 yıl önce #
  15. şurada bişiycikler anlatmıştım belki işine yarar

1 yıl önce #
  16. wolkanca
    Üye

17. MicroChip
    Üye

Diğer arkadaşlarında dediği gibi SEO üzerinde pek durma. Kaliteli içeriğin varsa sorun yok..

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.