Bir çok sitenin videolarını desteyen bir eklentiyi yeni gördüm. Daha önce paylaşıldıysa özür dilerim.
Yazı yazarken, [youtube cm_uVVgI-bA] gibi basit bir komutla videoyu eklemiş oluyorsunuz.
Bir çok sitenin videolarını desteyen bir eklentiyi yeni gördüm. Daha önce paylaşıldıysa özür dilerim.
Yazı yazarken, [youtube cm_uVVgI-bA] gibi basit bir komutla videoyu eklemiş oluyorsunuz.
coolplayer tek geçerim. rpc ile süper oluyor.
@sekopeko bu arada senin sitende coolplayer için rpc'yi kendi sunucuna yönlendirmen gerekli.. eklenti sahibinin rpc kullandığın için dosyaların açılmıyor..
eklentinin tercihlerinden yapabilirsin ayarlarını.
bir ara sunucu ile problem yaşadım.. senin rpc'ni kullandım :)
kusura bakmazsın artık 3 saat falan ama çok değil :)
Çalışmıyor bu vide o şeysi
Coolplayer kullanın o zaman sizde :)
Sorunlu kuran var mı demosu ?
Kendi sitemde kullanıyorum ve oldukça kolay bir kullanımı var.
Kurumu yaptıktan sonra, mesela şöyle bir komutla dener misin?
[youtube LFh-zimBL78]
Bloğumdaki açıklamadaki tırnak işaretlerini kullanma. Bloğumdaki açıklamada Tırnak içinde yazmamım sebebi yazdıklarımı video olarak algılamaması için...
arkadaslar coolplayer, dısında bir liste yapıp o listedekileri calan bir eklenti var mı acaba.Bir de sitemin istedğim yerine koyabileyim.
@ekarem coolplayer bu dediğini yapıyor.. ama bulamadım daha :)
şimdilik sadece numaralandıra biliyorum
Bir sorum daha olacak.bu video oynatıcıları yazılara [playlist=id] gibi kodlarla ekliyoruz.Ama ben bunu ansayfama entegre etmek istiyorum.Bunu nasıl yapabilirim
Ya da soyle sorayım.ben istediğim bir yazıyı nasıl sayfanın herhangi bir yerinde gosterebilirim.
@Ekarem
Hangi eklentiyi kurdunuz, yazıya, sayfaya video veya müzik ekleme işlemi eklentiye göre değişir.
Bir yazıyı veya bir sayfayı başka sayfalara, ister anasayafaya ister sabit sayfalara buradaki eklenti ile iliştirebilirsiniz.
Forumda yazdığınız konu ve mesajları, yeni mesaj yazmanıza gerek olamadan 15 dakikalık bir süre içinde tekrar düzenleyebilirsiniz, lütfen soru veya sorunlarınızı da detaylandırın.
canarkadas
Cok teşekkür ederim.Sayenizde sorunu çözdüm.
Merhaba
Ben Coolplayer hakkında eylultoprak arkadaşıma bişey sormak istiyorum (çok bahsediyor ve kullanıyor kendisi bu eklentiyi)
Coolplayer eklentisini daha önce kullanıyordum ve çok ta güzel bir eklenti ancak wordpress 2.3.1 e geçtikten sonra bu eklenti explorer 7 de hata veriyor buna herhangi bir çözüm varmı kendi sitesinden takip ediyorum ancak tam olarak açık bişey bulamadım.Birde coolfilter diye bişeyden bahsediyor onunla çözülüyor sorun sanırım ama dediğim gibi ingilizce olunca çok fazla anlıyamadım ve explorer 7 de çalıştıramadım.
Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden tşk.ler
Hiç ie yedide denemedim.. Hiç ie7'imde olmadı zaten.. Hatalı bir sayfa alırsam belki yardımım olabilir ama yine ie yedi yok :)
http://www.jeroenwijering.com/upload/jw_mp3_player.zip adresinden dosyayı indirin.. coolplayer içindeki mp3player.swf ve swfobject.js dosyalarını burdan indirdiğiniz dosyadaki ile değiştirin.
Neyse coolfilter eklentisi wordpress değil drupal için.
Hata falan yok mu neden çalışmasın ki :S
İkisini değiştirdiyseni olmazsa ilk önce birini sonra diğerini şeklinde değiştirerek deneyin tamamen tahmindir.. Olmazsa şaşırmayın :)
yanıt için teşekkürler ancak malesef Firefox ta problemsiz olduğu halde IE7 de yine çalışmıyor
js kodları birbirine giriyor olabilir.. başka tema da denedin mi yada js kodları olmadan sıfır bir wordpress de
Video eklentisinde en çok önem verdiğim nokta videonun istediğim boyutlarda göstermesi. Bazen dar bir tema ekliyorum siteme ama video geniş olunca tema bozuluyor. bende wordpress.org arattım karşıma videos 1.0 isimli bir video eklentisi çıktı bunu kurdum bundada bu özellik mevcut şimdilik memnun sayılırım.
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.