WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

wordpress blog sitesinde sitesinde hızlı olan

(18 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce korsansozluk tarafından başlatıldı
  • sohbet tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. acaba hangi tür hata yapıyoruz wordpress blogda hızlı olan normal kurduğumuz sitede çok yavaş?

1 yıl önce #
  2. ?

1 yıl önce #
  3. benim site oldukça yavaş 2190 başlık oldu. www.korsansozluk.com da 12 saniyede sayfa açılırken www.korsansozluk.wordpress.com adresinde ise iki saniyede açılıyor... bunun sebebi 2.2 sürümünü kullanmam mı acaba? sürüm düşürmek mi gerek? benim için hız çok önemli...

1 yıl önce #
  4. çözdüm sanırım. gereksiz eklentiler yavaşlatıyormuş...

1 yıl önce #
  5. Nelermiş bu eklentiler? Belki aynı sorunu yaşayan (ve farkında olmayan) başkaları da vardır. Böylece o eklentileri kontrol edebiliriz.

1 yıl önce #
  6. SahiNET
    Üye

her ikisindede aynı eklentileri kurda dene. Yavaş açılması büyük ihtimal hostundan kaynaklanıyordur.

1 yıl önce #
  7. heytbecom;

?

:)

1 yıl önce #
  8. aslında yine aynı problem baş gösterdi. site yavaşlıyor, dün gece epey düzelmişti. sabah yine bozuldu... 2.2 neden bu kadar yavaş.?

1 yıl önce #
  9. 1.Hostu Aldığınız Serverdan Kaynaklanıyor olabilir
    yada
    2.Gereksiz eklentiler ve büyük boyutlardaki resim dosyaları yüzünden geç açılıyor olabilir.

1 yıl önce #
  10. hostum natro'dan... beş on üye beraber girdi mi çekilmez oluyor site...

1 yıl önce #
  11. Natro müşteri hizmetleriyle iletişime geç :)

1 yıl önce #
  12. SahiNET
    Üye

Gereksiz eklenti derken hepsini kurduysan yavaşlama olabilir tabii..

kullandığın tema 'da yavaşlatıyor olabilir. Birde temayı değiştiripte dene..

1 yıl önce #
  13. natro hız normal diyor. ama kimse malım kötüdür demez. yani ben eklentiden varsayacam ama kimselerin olmadığı zaman hızlı birileri olduğu zaman yavaş olan bir site. özellikle belli saatlerde çok yavaşlıyor...

1 yıl önce #
  14. bayağı hızlı açılıyor site... neden arada bir uyelik girişine yönlendiriliyor siten onu anlamaya çalışıyorum... birkaç kişi olduğunda direkt oraya yönlendiriyor galiba...

1 yıl önce #
  15. şimdi üyelerin dışında kimsenin girmesini istemiyoruz onun için eklenti kurduk. direkt üyelik girişine yönlendiriyor. açılışta buyüzden problem yok... isterseniz sizin için bi açim site'yi bi bakın sevgili heytbecom.

1 yıl önce #
  16. www.korsansozluk.com
    bu arada şu an epey iyi. ama dün gece bir linkin açılması tam 2 dakikayı alıyordu...

1 yıl önce #
  17. bu arada sizin site çok hızlı açılıyor...

1 yıl önce #
  18. Makineden de bazen olabiliyor.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.