WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Yorumlarda ismimin türü farklı çıkıyor

(2 posts)
  • 1 yıl önce zoom tarafından başlatıldı
  • ali tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. http://img177.imageshack.us/img177/1751/adszyt3.jpg

resimdede göründüğü gibi zoom takma adı ile siteme yorum yazdım deneme olsun diye ama ismim değişik bir fontta yeşil gibi çıkıyor ama onun altında ki yorumda normal çıkıyor yollayanın ismi.Başka bir temada denedim benimkide normal çıktı bu temada(freshy) sanırım adminlerin ki farklı çıkıyor nasıl düzeltirim acaba?

birde adminin mesaj attığı yer yeşil renkte üyenin ki ise beyaz çıkıyor ben üyeninkininde rengini değiştirmek istiyorum nerden yapacam.

comments.php de o yeşil rengi aradım bulamadım style.css dede aradım bulamadım nerde o renk acaba ?

Tarih: 1 yıl #
  2. Bu bir eklentinin aktivitesi sonucu gerçekleşiyor; Author Highlight.

Eklenti kendi CSS'sine sahip olduğu için de aradığınız rengi bulamıyorsunuz. Daha önce farketmemiş olduğunuzdan yola çıkarak eklentinin tema ile tümleşik olduğunu sanıyorum. Bu durumda tecrübesiz bir kullanıcının bunu tema kodlarından çıkarması zor olacaktır. Fakat, genellikle tümleşik eklentiler içeren temalarda bu eklentilerin özelliklerinin kontrol edilebileceği bir yönetim sayfası bulunur. Sizin kullanıdığınız temanın böyle bir sayfası varsa ilişkili özelliği aramanızı ve ayarları ile deneme-yanılma yaparak sonuç elde etemeye çalışmanızı öneririm.

Tarih: 1 yıl #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.