WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Mesaja Oy Kullanma

(12 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce cincibir tarafından başlatıldı
  • SeNDeNKaLaN tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. cincibir
    Üye

arkadaslar sitede arastirdim ve bazi arkadaslarin bilgileri ile post'a oy verme islemini yaptim.
    Fakat benim tam olarak istedigim Oy Kullanma sekli http://www.fenafikir.com de belirlenen Puan sistemli olandan. Nereden Bulurum ?

yardimci olacak arkadaslara tesekkurler,

1 yıl önce #
  2. Buradan GaMerZ in postratings eklentisinin Türkçesini indirebilirsiniz, bahsettiğiniz sitedeki gibi görünüm için eklentinin ayarlarını değiştirmeniz yeter.

1 yıl önce #
  3. cincibir
    Üye

canarkadas, ilgine tesekkur ederim. dosyayi defalarca indirmeme ragmen RAR dosyasi bozuk oldugu icin acamiyorum indirdigim RAR i.. baska bir yerden indirmem mumkun mu acaba ?

tesekkurler

1 yıl önce #
  4. Buraya da yükledim, önceki mesajdakinide indirdim sıkıştırılmış arşiv sağlam, sizin ya indirme yöneticiniz, yada arşiv programınızda sorun var.

1 yıl önce #
  5. cincibir
    Üye

cok tesekkur ederim. indirdim.

1 yıl önce #
  6. Faydalı bir başlık teşekkür ederiz. Bir de soru sorum olacak http://www.fenafikir.com daki gibi üye kaydı yapılabilecek bir eklenti bilen varsa paylaşabilir mi ?

Şimdiden teşekkürler.

1 yıl önce #
  7. foreverlilya

Bu dediğin üye giriş olayını bende çok istiyorum,
    Sanırım html kodlarıyla bir frame oluşturup "wp-register.php" sayfasının içine gömersek sanırım olabilir. Denemedim, bilgisi olan varsa paylaşımda bulunursa sevinirim tşk'ler.

1 yıl önce #
  8. Burada ve burada anlatılmış, forumda arama ile sorunlarınızı daha hızlı çözersiniz.

1 yıl önce #
  9. Teşekkürler.

1 yıl önce #
  10. Burada ve burada anlatılmış, forumda arama ile sorunlarınızı daha hızlı çözersiniz.

üye girişi
    Bu dediğin olay sidebar.php de görünen gibi değil, ben bunu zaten yaptım,

Benim demek istediğim, bunun haricinde
    üye giriş
    üye ol, şifre hatırlatma, giriş diye link'leri tıklayınca açılacak olan "wp-login.php?action=register,wp-login.php" gibi sayfaların içine bunu entegre etmek, ben çok araştırdım bunun olması için bir eklenti bulamadım, hatta okuduğum bir makale vardı wp bu sayfaların eidlenmesine izin vermiyormuş...
    işte sanırım wp-login.php sayfasına bir html den hazırlanan frame yapabilirsem içine gömerek sorunu çözebilirim :)
    Ama kolay bir yöntem varmı daha güzevenli olan varmı...

1 yıl önce #
  11. Örnek sitenizin kaynak kodları veya kendi kayıt ol kodlarınızla bir sayfa oluşturup, kayıt ol butonunu o sayfaya yönlendirmelisiniz, yada buradaki Hakkı Ceylan'ın Türkçeleştirdiği, benimde kullandığım eklenti sizin istediğinizi başka bir yolla yapıyor, onada bakın.

1 yıl önce #
  12. Oylama plug-ini ni yükledim fakat sorun cıktı sürekli yükleniyor diyor?
    http://sendenkalan.net/?p=3#more-3
    Problem ne olabilir?

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.