WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Arşiv eklentisi

(15 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce dogancanulker tarafından başlatıldı
  • heytbecom tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. merhaba.
    http://www.teknoseyir.com/arsiv/ 'daki gibi bir arşiv nasıl yapılabilir ? bunun için bir eklenti mi gerekli ?

1 yıl önce #
  2. Burada görebileceğin, buradan indirebileceğin arşiv eklentisi daha iyi gibi..

1 yıl önce #
  3. Extended Live Archives de güzel ama Tekno Seyir'de kullandığım SRG Clean Archives daha sade gibi. :)

1 yıl önce #
  4. SRG Clean Archives daha sade gibi. :)

Ustanın sözünün üstüne söz olurmu ? olmaz :)

1 yıl önce #
  5. Sercan
    Engellenmiş

wparşiv dede nasıl kurulduğı anlatılmıştı.

1 yıl önce #
  6. Ustanın sözünün üstüne söz olurmu ? olmaz :)

Estağfurullah; ben sadece "sade"yi seviyorum, o yüzden öyle dedim. :)

1 yıl önce #
  7. teknoseyirinki de çok güzel ama sanırım Extended Live Archives daha iyiymiş. yalnız nasıl kurulacağı konusunda bir anlatım bulamadım.. Bilen biri anlatabilir mi ?

1 yıl önce #
  8. Extended Live Archive eklentisinin kurulumunu bilen varmı acaba, bir türlü yapamadım...

1 yıl önce #
  9. iyide kendi kendine kuruluyor. hiçbir şeyi yok...

readme.html dosyasını okumadınız mı?

1 yıl önce #
  10. İndirdiğim dosyada readme.html yoktu, ki geliştirenlerin sitesinden indirdim.. neyse sanırım ki bi eklentiyle çakışma söz konusu olabilir tam emin deilim, yinede çözmeye çalışıyorum. Bir yerde küçük bir hata yapıyorum yaa hadi bakalım umarım bulucam.

1 yıl önce #
  11. herşey normal herşeyi 30 kere kontrol ettim ama hala hata veriyor kafayı yedim, yardım edebilecek varmı acaba...

görünen hata burda

1 yıl önce #
  12. plugin klasorune ve dosyalara 755 yada 777 verin.

1 yıl önce #
  13. dvr
    Üye

Bende o sitedeki gibi bir arşiv eklentisi arıyorum ama bir türlü bulamadım yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı ?

11 ay önce #
  14. dvr
    Üye

yok mu arşiv eklentisi bilen?

Yönetici notu: Lütfen gereksiz mesaj göndermeyin, forum kurallarını okuyun. [Hasan]

11 ay önce #
  15. dvr, lütfen arama tuşunu kullan istemediğin kadar sonuç alacaksın.

- zeminkat; Extended Live Archive ben ilk kurduğumdan beri kullanıyorum. ve zip dosyasının içersinde readme dosyası var ve herşey yazıyor.
    * yeni sayfa yarat ve içersine gerekli kodu ekle. execphp yada runphp gibi sayfada php kod çalıştırmasını sağla ve kaydet. bu kadar. Tercihler/Extended Live Archive bölümünden ayarlarını yap.
    * oda olmadı şablon hazırla php kodu yerleştir ve yeni sayfa yarattan şablonu seçerek kaydet. bu kadar...

11 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.