WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Bloga kuşak eklemek

(12 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce zeminkat tarafından başlatıldı
  • zeminkat tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş

Etiketler:

1. Kuşak

Selam arkadaşlar, öncelikle buradan çok fazla yardım aldım bilgisini sunan hertkese sonsuz tşk ederim. Sadece resimde gördüğünüz gibi bir kuşak koyma işlemini yapamadım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Mutlu kalın, bol css'li günler :)

Yönetici notu: Lütfen başlıklarınız açıklayıcı olsun; başlık düzenlendi. [Hasan]

1 yıl önce #
  2. Buradaki dosyayı indirin gerekenler ve açıklama içinde..

1 yıl önce #
  3. Çok tşk ederim, bu arada sizin sitenizde görmüştüm. Yardım için tşk ederim.

mutlu kalın

1 yıl önce #
  4. Sitemden bir görüntünün WordpressTr de kullanıldığında dair mail aldım :)

mutlu kalın

Sizde, bir şey değil..

1 yıl önce #
  5. Bu arada ben sizin verdiğiniz andan beri uraşıyorum bşr türlü yapamadım :(

bayrak görünmüyor... Ve çok istiyorum, biraz daha üzerinde çalışayım.
    Oysaki verilin her bilgi ve eklentilerde zorlanmadan yaptım, bu biraz karışık geldi bana. yapamadım hala

1 yıl önce #
  6. ewet sanırım oldu .. sadece banner altında kalıyor, onu yapamadım artık. sebebi ne olabilir..?

1 yıl önce #
  7. Banner da aynı yöntemle konulmuş sanırım, bu nedenle öyle bir görüntü oluşmuş, ama fena da olmamış değişik, çözümünü bilmiyorum..

1 yıl önce #
  8. evet şimdi css. dosyasına baktım aynı şekilde düzenlemişim, bannerı ana dizinden kodla cağırıyomuşum :) ama boşverdim böle kalsın.

eee hal böle olunca sorun çözülmüş oldu
    mutlu kalın.

1 yıl önce #
  9. Bir yıl geçti aradan,

Bu entegre bana yine lazım oldu, kalemkurusu 1 yaşına giriyor ve bunun gibi bir şey yapayım dedim lakin bu link ölmüş...

canarkadaş, elinde varsa açıklama yeniden yüklermisin yada daha yeni buna benzer çek bırak var bilgisi olan varsa açıklayabilirmi...

2 hafta önce #
  10. Linki yeniledim, ama bana sorarsanız; bu arkadaş sitesinde sol üstte rozet diye bir resim kullanmış onun kodlarını verirse onu kullanın..

2 hafta önce #
  11. papalina
    Üye

Linki yeniledim, ama bana sorarsanız; bu arkadaş sitesinde sol üstte rozet diye bir resim kullanmış onun kodlarını verirse onu kullanın..

Dediğiniz rozetin nasıl yapılacağını burada görmüştüm.İlgilenen çıkabilir.

2 hafta önce #
  12. papalina, bunu bende buraya sorduktan sonra bulmuştum lakin şuan bakabilme şansım oldu ve biraz karışık gibi ama son zamanlarda en iyi işlerden biri...

canarkadaş, teşekkür ederim

2 hafta önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.