WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Blog Analizi

zeminkat.biz

(9 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce zeminkat tarafından başlatıldı
  • zeminkat tarafından son cevap
  1. Hediye süsü verilmiş kelimelerinize en yüksek faiz :)

Sitenin adı; izmirden yayın yapan özel bir radyoda geceleri hazırlayıp sunduğum duygusal yayından geliyor...

Önceleri radyomuzun web sayfasındaki forum da yayıncılara ait olan bölümlerde yazıyordum, taki en iyi radyo yayıncısı secilene kadar :)
    kendi web sayfamı hazırladım...

Bir tema buldum ama bulduğum temadan eser kalmadı tamamen kafama göre değiştim... belki beyenirsiniz ..?

www.zeminkat.biz

1 yıl önce #
  2. www.zeminkat.biz

web sayfanız gerçekten de güzelmiş. Bir de eleştirim olacak ; en iyi radyo yayıncısı seçilen kişinin Türkçe'yi daha iyi kullnaması gerekir. Beyenmek diye bir kelime lügatımızda yok :)

1 yıl önce #
  3. tşk ederim.
    hata içinde eyvallah haklısınız.

heyecandandır :)

1 yıl önce #
  4. oylama ingilizce, değiştirme imkanınız varsa türkçe yapmanız daha güzel olacaktır. ...(9 votes)...

bu arada ben de izmir liyim...

ben temanızın renklerini pek beğenmedim ama zevkler tartışılmaz (kırmızı siyah beyaz)

ayrıca sloganınız cok guzel tebrik ederim umarım uzun soluklu bir blog olur...

1 yıl önce #
  5. Menüdeki yazının tipi ve kalınlığı pek hoş durmuyor ama headerdaki resim çok hoş:)

1 yıl önce #
  6. Tasarım hala devam ediyor, temayı komple türkçeleştirdim ve bazı eklentilerden faydalandım sağolsun arkadaşlarımız paylaştıkları eklentileri genelde türkçeye çevirip sunuyorlar bu çok güzel(bir kez daha tşk ederim) ve bazende bulduğum eklentiler var ama çok iyi bir bilgiye sahip değilim bişeyler yapmaya çalışıyorum...

elrunks

35 ½ ksk :)

1 yıl önce #
  7. güzel olmuş çook beyendim...

1 yıl önce #
  8. güzel olmuş çook beyendim...

çok tşk ederim

1 yıl önce #
  9. Aslında burda açıklama yapmam belkide uygun olmaya bilir ama ben sitemi burada ki bilgiyle bu istatistiklere ulaştırdım ve başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmez yani :(

3 ay önce 25/nisan/2007 tarihinde açılan zeminkat sitesi toplamda 25 bin ziyaretciye ulaşmıştır,çok sayıda üyelerimiz ve yazarlarımız tarafından bırakılan paylaşımlar ve yorumlar şu an için server alakalı olmak üzere gösterilemiyor ):
    Ama çok sevilen zeminkat sitesi artık kendi server larından yayınlarına devam edicektir.
    Tüm bilgiler yeniden sitemize yüklenecektir (tabiki bu biraz zaman alıcak)
    ...sadece sizlerden istediğimiz yeniden üyeliklerinizi yapmanız.. bu olayın yaşanmasından dolayı özür dileriz... üye olmak ve giriş yapmak için burdan buyrun

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.