WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Sayfalama sorunu

(10 posts)
  • 1 yıl önce SahiNET tarafından başlatıldı
  • beyazinek tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. SahiNET
    Üye

Arkadaşlar sayfa : 1 2 3 4 gibi PageNavi eklentisi kullanıyorum.

Ancak; Sayfa 2 'ye (yada diğerlerine) tıklayınca URL yi şu şekilde yazıyor;

www.site.com/index.phpIndex.php/page/2/ ===> gibi mesela.

Acaba bu sorunu nasıl düzeltebilirim ?

Teşekkürler, İyi çalışmalar.

Tarih: 1 yıl #
  2. beyazinek
    Engellenmiş

*** buyur sizin içiniz *** abiniz açıkladı :) Sorun olursa sitemden yorumlara yazarsın buradaya çok dikkat edemeyebilrim

3. SahiNET
    Üye

hocam ilgin için sağol ama

index.phpIndex.php/page/2/ olarak 2. sayfaya geçiyor.

index.phpIndex.php oluyor. İçinden herhangi bir index.php yi silince normal 2. sayfaya geçiyor.. Acaba nasıl silebilirim diye sordum?

(PageNavi - Sayfalama Eklentisinde..)

4. bakiyyebemolu
    Üye

Şurada da aynı konuyu tartışmıştık. Aynı sorunu ben de yaşadığım için yineleyeyim, tema tasarımcısından öğrendiğim kadarıyla problem benim temamın yapısından dolayıydı. Sizde de aynı sorun olabilir.

5. SahiNET
    Üye

Blix Tema kullanıyorum. En çok kullanılan temalardan birisi. Öyle bir sorun olacağını sanmıyorum..

Ama genede kodları baştan bi inceliyim :)

6. beyazinek
    Engellenmiş

pagenavi kullanmayın ben kurulumu anlattım buyrun burda kurulumu.Benim sitemdende bakmak isterseniz buraya bakın.

Yönetici notu: Lütfen çözümleriniz varsa burada paylaşın, ek olarak yasal olmayan linklerin barındığı sitelerin adreslerini paylaşmayın. [Hasan]

7. SahiNET
    Üye

Dostum niye sürekli reklam yapıyorsun ?

8. SahiNET
    Üye

Arkadaşlar, Sorun PageNavi eklentisinde değilmiş.

Onu kaldırdım. Önceki ve Sonraki yazılar şeyini koydum. Yine aynı şekilde URL Veriyor..

Teşekkürler

9. beyazinek
    Engellenmiş

Hasan Bey İllegal sitelerin yayınlarını yapmıyorum bulursanız buravo derim programlar bölümünde download adreslerine illegal diyorsanız onlarıda şimdilik silmeyi düşünmüyorum.Servırımda rar exe zip gibi hiçbir dosyada bulunmuyor. Ben elimden geldiğince wpcilere yardım etmeye çalışıyorum bir çok siteden anlatım adresleri var bende sitemde sürekli öğrendiğim şeyleri yazıyorum ancak bu konuda çok kırıldım alın anlatımı buraya aynen yazıyorum sorularınızın olacakğını sanmıyorum bir salağa anlatır gibi anlattım buyrun.

Merhabalar sitemde olan eklentiyi size anlatmak istedim.Birçok insanı aradığı bu eklendi için size elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum. İlk olarak pagebar 132 eklentisini indiricez.

ftpden wp-content tıklıyacağız sonra plugins girip rardan çıkardığımız pagebar132yi klasörünü plugins atıcaz.

Şimdi işin en önemli kısmına geliyoruz. :)

Eklentilerden –> pagebar132 etkinleştiriyoruz. Sonra

Görünüm tema editörüne (thema-editor.php) giriyoruz.Ardından pagebage 132 klasörünün içindeki pagebar.css fareden sağa tıklayarak birlikte aç diyoruz ve not defteri ile açıp ordaki bütün yazıları kopyalayı tema editörüne geri dönüp style.css açıyoruz.Zaten tema editörüne ilk tıkladığınız sayfa genelde style.css sayfası oluyor. O sayfanın en altına gelip kopyaladığınız pagebar.css yazılarını yapıştırıyoruz. Sonra

tema editörünün menüsündeyken sağ taraftaki sayfalardan ana index şablonuna (index.php) tıklıyoruz.

kodu buluyoruz.
    ……
    nokta olan bütün kodları silip yerine

Bu kodu ekliyoruz –><?php wp_pagebar(array(’before’=>’Sayfalar: ‘))?>

Görünümü –>

<?php wp_pagebar(array(’before’=>’Sayfalar: ‘))?>

Sonra bu sayfayıda güncelledikten (kaydettikten) sonra sitemize giriyoruz.

Bazı kodları burda gösteremiyorum göstermeyi blimiyorum yada bakmak isteyen olursa sitemden wordpress kategorisine girip bakabilir.

Yönetici notu: İllegal sitelerin bağlantıları değil, yasal olmayan program indirme bağlantıları var verdiğiniz adreste. Amacınız ne olursa olsun, bu şekilde bağlantıların olduğu bir adresin forumda paylaşılmasını hoş karşılamıyoruz. [Hasan]

10. beyazinek
    Engellenmiş

Hasan bey bu konuyu tartışmak istemiyorum ama ben genelde deneme sürümlerini yayınlıyorum ayrıca kendi servırlarından linkleri veriyorum.Türk yapımları programıda e-booklarıda rapid link veriyorum lütfen bu konuda sizde daha iyi inceleyiniz.Teşekkürler

Yönetici notu: Sevgili beyazinek, çirkin bir biçimde reklamınızı yaptığınız yetmiyormuş gibi bir de yalan söyleyerek forum yöneticilerinin kararını yanlışlamaya çalışıyorsunuz. Üzülerek sizi engelliyorum. [ali]

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.