WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Yan Menü Bileşenleri, Metin Bileşenleri

(5 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce akineton tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. akineton
    Üye

Arkadaşlar daha evvel bir tartışmanın altına eklediğim soruyu buraya ayrıca başlık açarak yinelemek istedim. Umarım bu sefer bir gören olur. Şimdiden teşekkürler.

Bu metin bileşenleri ne işe yarar? Ben yan menüye bunları ekliyorum ama nasıl editleyebileceğimi bulamadım. RSS'ler de aynı şekilde. Nereden editleniyorlar?

1 yıl önce #
  2. bakiyyebemolu
    Üye

Metin bileşenleri WordPress'in genel yapısında bulunmayıp da sizin dışardan entegre etmek istediğiniz yazıları kodları görüntülemenize yardımcı olur.
    Örneğin sitenizin bir bölümüne reklam eklemek istiyorsunuz. Metin bileşeni olmadan mesela sidebar.php dosyası üzerinde çalışarak reklam kodlarını sitenize yerleştirirsiniz. Ancak metin bileşeni kullanırsanız reklam kodlarını direk olarak bileşenler kısmından sitenize ekler, temanızın çeşitli dosyaları ile uğraşmamış olursunuz.
    Metin bileşenini değiştirmek için bileşenin yanındaki küçük simgeye tıklamanız yeterli. Bileşeni kapattığınız zaman otomatik olarak kayıt edilir.

1 yıl önce #
  3. akineton
    Üye

Arkadaşım teşekkür ederim cevabın için. Bir sorum daha olcak. Bu metin bileşeninin yanına küçük resimler yerleştirmem mümkün mü acaba?

Mümkünse nasıl yaparım?

1 yıl önce #
  4. Valla dostum bunu burada yazacağına üşenmesen ve kendin bir denesen oluyormu diye sonrada burada tecrübeni paylaşsan daha iyi olur.
    Sonra diyorsunki yazıyorum ama cavap yazan yok....
    Hani iyiliğin için :)

1 yıl önce #
  5. js kodları ve html kodları içinde çalışır ama başka bir şey çalışmaz bileşenlerden editleye bilirsiniz.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.