WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Genel istatistik sayfası oluşturma

(7 posts)
  • 10 ay önce zeminkat tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. bunu siteye kurdum ama www.siteadi.com/istatislik olarak nasıl yaparım...

Tabi aslında iletişim formu gibi bi sayfa oluşturup aynen bu yolu izleyerek kodla cağırmayı denedim hata verdi, nerde hata yapıyorum bilgisi yada yol göstercek olan varmı dostlar.

Tarih: 10 ay #
  2. ilk önce sayfalarda php kodu kullanmak için gerekli eklentiyi kurun.Forumda arama yaparsanız bulursunuz.

daha sonra istatistik diye yeni bir sayfa yaratırsınız. kodlarınızı oraya gömersiniz :)

3. ...Bunu yaptım

ilk önce sayfalarda php kodu kullanmak için gerekli eklentiyi kurun.

Bunuda yaptım.. Ama hata verdi

istatistik diye yeni bir sayfa yaratırsınız. kodlarınızı oraya gömersiniz

4. istatistik için kullandığınız eklentiden kaynaklanabilir,başka istatistik eklentileri denedinizmi ?

5. Bak haklısın,

Çok uraştım ve eklentide bir sorun var,
    çünkü, eklentide verilen verilen istatislik raporu çok fazla detaylı yani bu ay okunan şimdi okunan gecen ay okunan gecen hafta okunan gibi varda var, bunların bazılarını sunuyor bazılarını sunmuyor bunu çözdüm sonunda ama şuda bir gercek (: vazgeçtim abi... sidebar.php de en çok okunan yazıları ekledim sadece sanırım yeterli,

6. eklteni düzgün. kodların başına <?php kod ?> olarak yapın dmry orda eksik vermiş.. aslında eksik de değil ama bilmeyenlere eksik.

ve unutmayın kodların nerde gözükmesini istiyorsanız oraya ekleyin.. örnek sitemde şöyle comment.php içinde.

7. birde sayfalar kod göstermek için exec-php ihtiyaç duyar.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.