WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular

google reklamları

(9 posts)
  • 10 ay önce sytl tarafından başlatıldı
  • aligon tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. arkadaşlar google reklamları koydum siteme ancak reklamlara tıklayınca para yazmıyor eğer site içerisine girer ve tıklarsanız para yazıyor.Bu ayarlarıylamı alakalı yoksa sizdede öğlemi....

Tarih: 10 ay #
  2. CeZZa
    Üye

google adsanse'te sayfandaki ziyaretçilerin reklamlara tıklayıp o sayfaya gidince tıklama başı ücretini alırsın. gittiği sayfada daha fazla yer gezerse ona bağlı biraz daha ücret kazanırsın.

3. Bizde öğle değil, akşam. (tamam kötü)

Yahu arkadaşlar siz blog yazıyorsunuz. Yani yazma eylemi içindesiniz. Bu kadar basit Türkçe hataları siz yaparsanız okuyucu nereden ve nasıl düzgün Türkçe okuyacak/görecek?

Az önce foruma girdim, bu ikinci başlık ama ikisi de Türkçe açısından hiç iç açıcı değil (http://www.wordpress-tr.com/forum/topic/2167)

4. AdSense ile tıklama denemeleri yapmak hüsran ile sonuçlanabilir, tıklamaları bir başka bilgisayardaki arkadaşınız da yapsa farketmez :)

Tavsiyem, reklmaları metin ile doğru harmanlayın, uygun alanlarda link birimleri kullanın. Eğer tavsiye reklamların sitenizde çalışabileceğini düşünüyorsanız onlara da yer vermeyi unutmayın. Sonra içerğinize odaklanın :) Özgün, popüler ve sıklıkla güncellenen bir içerik oluşturmaya ve bu içerik etrafında bir kalabalık yaratmaya çalışın.

Gerisi kendiliğinden gelecektir ;)

5. adsense nin de artık suyu çıktı. türk hitlere cok az verdiği için sitemden kaldırdım. adsense yerine turk sağlam alternatifleri araştırmanı tavsiye ederim.

6. devrim5
    Üye

malesef ole bir alternatif yok ... google da durust olursan sorunsuz paranı alırsın ama tr de bir cok sitenin hırsızlık yaptıgını soylemek mumkun

7. CeZZa
    Üye

google türkiye ve dünyada alternatifsizdir ne olursa olsun en fazla ve en garanti kazancı elde edersin yeterli kullanmayı bil

8. videocu
    Üye

arkadaşlar ben siteme google reklamları koyarsam nasıl olacağını bilmiyorum koymayı bende istiyorum ama hakkında hiçbir şey bilmiyorum yardımcı olur musunuz

9. aligon
    Üye

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.