WordPress Türkiye Forumları » Blog Analizi

grkn.net | Azıcık Web, Azıcık Sohbet

(10 posts)
  • 1 yıl önce grkn tarafından başlatıldı
  • grkn tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. Merhaba,
    Ben Gürkan OLUÇ..
    Ara Sıra Web Programlama konusunda makaleler paylaştığım, ara sıra günlük tarzı yazdığım bir blog açtım aklaşık 6 aydır var ama yazmak bu güne nasip oldu.. olumlu ve olumsuz tüm görüşlerinize açıığım :)

Tarih: 1 yıl #
  2. Hoş bir tema olmuş, tebrikler.

3. Güzel bir tema. Takip ediyorum içerik de hoş. Başarılar...

4. teşekkürler arkadaşlar

5. Bende bu siteye ne zaman girmeyi denesem olmuyor ya niyeki :S

6. LtntS, aynen bende. Sunucu bulunamıyor..

7. Gürkan bey, sanırım sorun kullandığınız sunucu ile alakalı. Alan adınızın DNS kayıtlarında bulunan DNS adresleri tepki vermiyorlar. Sunucunuza danışarak DNS bilgilerini güncellemenizi öneririm.

8. Evet bende az önce girmeye çalıştım fakat siteye ulaşamadım. Ulaşma imkanımız olursa bakıp inceleyeceğiz. Teşekkürler.

9. merhaba , minipost eklentisini internetten arattıgımda sizin siteniz çıkıyor ama bulunamıyordu artık bulunacak demekki , ha bu arada minipostta benim kategoriler altında minipost diye kategori çıktı bunu nasıle ngelelyebiliirm ?
    bir yonetici çıkıp bunun yeri bura değil demesin lütfen :=)

Yönetici notu: Sevgili Amarat; üzgünüm ama "bunun yeri bura değil". Lütfen sorunuzu ilgili forum altında açacağınız bir başlığa taşıyın. [ali]

10. arkadaşlar, siteme geçtiğimiz hafta ulaşılamaması nedeni dns'lerdeki sorun değildi.. sponsor hosting firmamın başına geleln talihsiz olaylar nedeniyle siteler 1 hafta kapalı kaldı bu sebeple olmadı şuan ulaşabilirsiniz :)

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.