elimden geldiğince kullanışlı bir site olsun istedim.umarım yararlı olur insanlara :)
elimden geldiğince kullanışlı bir site olsun istedim.umarım yararlı olur insanlara :)
bu site komple problemli anasayfa gözükmüyor
bir ara databasede düzenleme yapıyordum.o zamana denk geldin galiba
way oldukça güzel, yapılışına bakayım tam oturmuş. bir de üstteki logo (resim) cok şık durmuş.
Üst menüdeki "Ana sayfa" tek başına hoş durmamış bence. O bölüme bir şeyler ekleyebilir veya tamamen silebilirsiniz. Bir de özellikle mi yaptınız bilemiyorum ama iki tane sayfa sayısı yönlendirme mevcut.
çok güzel.
karnım acıktı şuan :)
header resmi çok güzel özellikle
@bakiyyebemolu:Anasayfayı kullanıcılar zorlanmasın diye dursun istemiştim
Bir de özellikle mi yaptınız bilemiyorum ama iki tane sayfa sayısı yönlendirme mevcut.
iki tane sayfa sayısı yönlendirmesini anlayamadım.
@dogancanulker teşekkürler :)
@elrunks :teşekkürler
Genel anlamda güzel. Sadece bir kaç öneri:
1. WordPress yazısını silmeyin. Bu bir utanç kaynağı değil ki zaten internette dolaşan hemen herkes WordPress altyapısına aşina dolayısıyla gereksiz olmuş onu silmek.
2. Hakkınızda sayfasını gözüm aradı. O da olursa tam olur :)
3. Arama kısmında buton altta kalmış. Fazla yer kaplıyor böyle olunca..
EK: Bunlar da şimdi gözüme çarptı:
4. Sayfanız Valid değil (yani XHTML standartlarını karşılamıyor) dolayısıyla "Valid XHTML" ibaresi abes olmuş. Onu kaldırabilirsiniz hataları giderene kadar.
5. Panel kısmında sadece Giriş kalıyor yukarıdaki maddeye göre. O bloğu kaldırıp Giriş linkini footer'da verebilirsiniz belki...
efrasiyab madem dikkate alıp tavsiyelerde bulumuşsun ben de yapayım dedim :) arama hariç diğer hepsini yaptım.aramayı değiştirmedim çünkü dediğin gibi göze batıyor demişsin.benim de istediğim bu zaten göze batsın arama yeri :) çünkü insanlar rahatça aradığı yemeği bulabilmeli.diğer yerleri dediğin gibi halettim ;)
iki tane sayfa sayısı yönlendirmesini anlayamadım.

Yukarıdaki bölümü anlatmaya çalıştımıştım.
şimdi anladım :)
onu kullanıcılar daha rahat gezsin diye her 4 posttan sonra bu sayfalamayı koydum.kullanıcı diğer sayfaya bakmak isteyip de şayet 4.posttaysa aşagı gidip sayfalamayı bulmaktansa hemen elinin altında bulup diğer sayfaya geçsin istedim.yani sitenin kullanışlılığını artırıyor diye düşünüyorum.
ihavetodo,
Şimdi daha güzel :)
Ölçüm tablosu da çok işlevsel olmuş.
teşekkür ederim :)
Mmmmm acıktımmm :)) belki böylece ilerde yemek yapmayı öğrenirim :p
artık bakar bakar yaparsın Penguen :)
bakiyyebemolu ortadaki sayfalamayı kaldırdım her sayfada da 6 tarif olacak şekilde ayarladım :)
yaparım valla bir sürü güzel şey var :)
tebrikler valla hem göze hem de mideye hitap eden bir blog yapmışsınız ...
annem bu blogu çok sevecek ... ;) :) :o)
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.