Merhaba
okudugum tüm dokumanlardakini yaptım ve
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/*********/wp-admin/setup-config.php:23) in /home/*********/wp-includes/wp-db.php on line 373
hatasını alıyorum....
ilgili hata için rehberde bulunan
<?php) önce ya da kapanış etiketinden (?>)
Hata mesajının incelenmesi:
Eğer hata mesajı: Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output
started at /path/blog/wp-config.php:34) in /path/blog/wp-login.php on line 42, şeklindeyse problem,
wp-login.php dosyasının 42. satırından değil, wp-config.php dosyasının 34. satırından
kaynaklanıyordur. Bu durumda wp-login.php hatanın kaynağı değil, ondan etkilenen konumundadır.
Eğer hata mesajı: Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output
started at /path/wp-admin/admin-header.php:8) in /path/wp-admin/post.php on line 569, şeklindeyse
problem, post.php dosyasının 569. satırından değil, admin-header.php dosyasının 8. satırından
kaynaklanıyordur. Bu durumda post.php hatanın kaynağı değil, ondan etkilenen konumundadır.
hataları da ineledim fakat ne denediysem olmadı....
hostumda Fantastica hizmeti var ....denedim 5 dk da oldu ( ama ingilizce )
.....
offff çok sinirlendim.
acaba ingilizce kurup sonra türkçeleştirsem veyaa hiç türkçeleştirmesem sorun yaşarmıyım????
teşekkürler.
Çözülmüş