WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular

wordpress uzantılarındaki bazı prefixleri kaldırmak

(8 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce ihavetodo tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. ihavetodo
    Üye

mesela ansayfadan 3.sayfaya geçtiğinizde url de ek olarak page yazar.ben bunu kaldırmak istiyorum bi fikri olan var mı.

bir de aynı şekilde kategorileri gezerken kategorinin ismi diyelim ki wordpress olsun.o da urlde ./category/wordpress olarak gözüküyor.aynı şekilde bunu da kaldırmak istiyorum.

1 yıl önce #
  2. Site yönetimi/tercihler/kalıcı bağlantılarda "Özel aşağıda belirleyin" bölümünde,

/%postname%/

üstteki kodu kullanarak, "Kalıcı bağlantı yapısını güncelle" yi tıklarsanız, urlde ./yazı adı şekline dönüşecektir, bu işlem .htaccess dosyanızıda güncellemenizi gerektirebilir, kategori seçeneği ise istemediğiniz gibi olmaya devam edecektir.

1 yıl önce #
  3. ihavetodo
    Üye

anlaşılamadım galiba.onu biliyorum.konu başka

1 yıl önce #
  4. tarayıcı çubuğunda hep aynı ismin kalmasını istiyorsun.
    bilmemne.com ise sayfalara tıkladığın zamanda tarayıcıda bilmemne.com yazsın.
    * iyide bu tarayıcının çalışma mantığına aykırı gibi eliyor bana. bir örnek verebilir misin? Bunu yapan bir site gösterir misin?

1 yıl önce #
  5. Ben seni anladım arkadaşım. "page" yazısını nasıl sileceğini bilmiyorum ama "category" yazısını nasıl kaldırabileceğini biliyorum. Daha önce kategori arşiv bağlantısını düzenlemek başlığı altında bu sorunumu dile getirmiştim. Sorduktan kısa bir süre eklentisini buldum. Cevabını da kendim yazmıştım. İnşallah işine yarar.
    Page yazısı nasıl kaldırılır ben de merak ediyorum.

1 yıl önce #
  6. anlaşılamadım galiba.onu biliyorum.konu başka

:)

Bunu yapan bir site gösterir misin?

Ekşi sözlük örnek olabilirmi ?

1 yıl önce #
  7. ihavetodo
    Üye

sguzelcik beni çok iyi anlamış.sguzelcik kategori olayını senin dediğin eklentiyle çözdüm.eywallah.şimdi page olayı kaldı.olmadı artık dosyalardan kendim ayarlarım.

1 yıl önce #
  8. sguzelcik beni çok iyi anlamış.

prefixleri

Sözcüğünü başlıkta kullanabilen birine üstte ilk yazdığım mesajı yazma cesaretini göstererek sgüzelciğin işini kolaylaştırdım. :)

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.