Matt Read'in More Smilies eklentisi , içinde barındırdığı 12 Adet smiley paketinden istediğinizi temanıza eklemenizi sağlıyor.

Eklentinin türkçeleştirilmiş son versiyonunu buradan (rapidshare) yada buradan (paylaş) indirebilirsiniz.
Matt Read'in More Smilies eklentisi , içinde barındırdığı 12 Adet smiley paketinden istediğinizi temanıza eklemenizi sağlıyor.

Eklentinin türkçeleştirilmiş son versiyonunu buradan (rapidshare) yada buradan (paylaş) indirebilirsiniz.
Teşekkürler
Bu eklentiyi kurdum ancak şöyle bir sorun oldu.
Internet exp. ile görüntülediğimde mavi kutucuk içinde gözüküyor.

Firefox için bir sorun yok.Kullandığım smiley Nomicons, tema ise Glossyblue.
Diğer paketlerde aynısı olmuyor.
Kendi temamda denedim aynı sizinki gibi çerçeveli oldu, eklenti sitesine ve eklenti dosyalarına gözattım, çözümüne ulaşamadım/bilmiyorum..
İlgi ve alakanız için teşekkür ederim.
teşekkürler...
bu resmi hangi programda böyle yapıyorsun =) teşekkürler
Merhaba.
İfadelerin etrafındaki çerçeveyi kaldırmak için stil dosyanızın içinde;
------------------------------------------
# img, img a{
margin: 0;
padding: 0;
border: 0;
}
------------------------------------------
benzeri bir kod arayın. Eğer eklediğiniz tüm resimlerde çerçeve çıkıyorsa muhakkak sorun buradan kaynaklanıyordur.
Daha önceden bende de bu sorun vardı, ben bu şekilde çözdüm.
Esenlikle...
bu resmi hangi programda böyle yapıyorsun =) teşekkürler
Burada ki Camtasia programının 4.0.2 versiyonu ile yapıyorum, burada da kullanım resimli anlatımını görebilirsiniz, internette bir çok değişik resimli anlatım ve açıklama vardır, alanının da dengi yazılımların en iyi ve profesyonel olanıdır denilebilir, İngilizceniz de varsa bu programla yapamayacağınız şey yok gibidir, çekilen görüntü direkt olarak cd,dvd,e-posta,ftp,msn,harddisk veya ipod'a gönderilebilir, yine çekilen görüntüler, swf,flv,wmv,mow,avi,rm ve gif formatlarında kaydedilebilir, dediğim gibi profesyonel bir yazılımdır, yine abartıyorum ama :) videoları çevirir, keser biçer, cd,dvd kapağı yapar.... bende ingilizce olmadığı için onda birini bile kullanamıyorum..
Adobe captivate tarzı programlarla bende anlatımlar yapmıştımda sendeki ney merakımdan sordum bir kaç konudada görmüştüm ilgin için tşk ederim birde bunu deniyim.. :)
Ben Yükledim bu ilk paylaşılanı Pluing klasör'üne atıyorum ama sitede eklentilerde görülmüyor sizce sebeb nedir
Yeni sürüm yükledim 2.3.1 bununla ilgili olabilirmi
doğru yere atmayı deneyin.. sitesinde nereye atılacağı yazıyor.. öyle görünmemezlik yapmamalı.
İlginiz için teşekkürler.
Doğru yer neresidir? Ben bilemiyorum.
BEN wp-content/plugins' e attım.
Sürüm Yükseltmeden sonra plung' e bir eklenti eklediğimde ftp klasöründe görünüyor fakat admin panelinde ismi çıkmıyor sizce sürüm yükseltme ile ilgili bir eksiklik olabilirmi ya da böyle sorunlar yaşanıyormu sizde de ben eklenti ekliyorum ama aktif edemiyorum panel de görünmediği için ?
İlginiz için teşekkürler.
Doğru yer neresidir? Ben bilemiyorum.
BEN wp-content/plugins' e attım.
Altadaki linkten yararlanarak eklentileri kurup/kullanabilirsiniz.
Eklenti etkinleştirmek, kurulum
Sürüm Yükseltmeden sonra plung' e bir eklenti eklediğimde ftp klasöründe görünüyor fakat admin panelinde ismi çıkmıyor sizce sürüm yükseltme ile ilgili bir eksiklik olabilirmi ya da böyle sorunlar yaşanıyormu sizde de ben eklenti ekliyorum ama aktif edemiyorum panel de görünmediği için ?
Altdaki linkteki anlatıma göre işlemleri yaptığınızda bu tür hatalar olmaz, bazı eklentiler sürümle uyumlu olmayabilir, o eklentileri de tek tek yada tümünü etkisizleştirp/etkinleştirerek öğrenebilirsiniz, sürüm yürkseltme adımlarını tekrar yapın, dosyaları sunucunuza gönderirken bir kaç kez üstüne yazdırarak tekrar tekrar gönderin.
Adım adım sürüm yükseltme
Teşekkürler .
Bunlar benim uyguladıklarım en azından uygulamaya çalıştıklarım ama sorun hallolmadı :(
vera, bence senin sitende .htaccess dosyasında sorun var, sitenin kalıcı bağlantılarını ve .htaccess içindeki kodları karşılaştırarak kontrol et bence..
Htcaccess dosyasını daha dün güncelledim ama her birşeyi incelemem gerek bunu da yapmaya çalışırım elbet
Yalnız ben pek bilgili değilim.Bana takip etmem gereken bir adım sunarsanız çok memnun olurum
İlginiz için teşekkürler
Plugins klasörünüzü bilgisayarınıza indirin, daha sonra sunucunuzdaki plugins klasörünü silin, tüm dosyalarınızı üstüne yaz seçeneği işaretliyken yeniden sunucuya atın, böylece wp kurulum dosyalarının içindeki plugins klasörünü yine sunucuya atmış olacaksınız, bu plugins klasörünün yazma izinlerini 755 yapın, (1.2.3) içindeki akismet ve hello eklentileri siteniz kontrol panelinizde görünecek mi bir bakın, eğer onlar görünürse bilgisayarınıza indirdiğiniz yedeğinizin içindeki eklentileri tek tek sunucuya atarak hataya neden olan eklentiyi bulmaya çalışın.
Ayrıca size daha önce de adresini verdiğim sürüm yükseltme adımlarını (4) tam ve doğru olarak yaptığınıza emin olun, o işlemi tekrar tekrar yapabilirsiniz, sizin intenet bağlantınızda veya ftp programınızda sorun olabilir bu nedenle dosyaları tekrar tekrar atın, sizde yoksa googledan cuteftpyi aratıp dosya aktarımında cuteftp programını kullanın, gerekirse .htaccess için de 5'e bakabilirsiniz.
CHMOD (permission/yazma yada diğer bir tabirle dosya izinleri) nasıl ayarlanır: 1, 2, 3
Sürüm yükseltme: 4
.htaccess hakkında: 5
Çok güzel makale olmuş :)
iyi çalışmalar
bu eklentiyi açılır pencerede olmasını istiyorum fakat o çentiği işaretledikten snra kaydedince çentiği kaldırıyo olmuyo ne yapabilirim?
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.