WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Resim Yükleme Hatası

(10 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce singlemen tarafından başlatıldı
  • Hayko tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Merhabalar,

Blogumda durup duruken resimler yüklenmemeye başladı. 2 Defa farklı şekillerde tüm dosyaları yeniledim ama nafile. Aşağıdaki hatayı veriyor. 1346. satıra bakıyorum "header('Content-Type: text/html; charset=utf-8');"

"Yüklenen dosya buraya taşınamadı: /home/*****/public_html/*****/wp-content/uploads/2007/07.
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/*****/public_html/****/wp-admin/admin-functions.php:1986) in /home/*****/public_html/****/wp-includes/functions.php on line 1346"

phpmyadminden karşılaştırma kod tipini değiştirdim ama olmadı. Tabloların latin_swedish_ci. Anlamadım nasıl düzelecek. Ayrıca yeni kurulan 2.2.1 'de temam 4 sutun cıkmasına ragmen benim blog da iexpde 3 firefoxda 4 sütün. Database de mi sorun var acaba. Yapısını anlayamadım. Teşekkürler.

1 yıl önce #
  2. Belki kullandığınız bir eklenti buna neden oluyor olabilir. Yakın zamanda bir eklenti kurdunuz mu? İsterseniz emin olmak için eklentilerinizi teker teker deaktive edin ve sorunun yinelenip yinelenmediğini kontrol edin.

1 yıl önce #
  3. Dmry Sayfa sayac eklentisini Kullanıyorsan bu ona sebep oluyor.

1 yıl önce #
  4. tüm eklentileri etkisizleştirdim. Ama sorun devam ediyor.Ayrıca silmek de mi lazım. Plugins klasöründen. Eger sorun database de ise onu nasıl tamir edebilirim. Teşekkürler.

1 yıl önce #
  5. Eklentileri deaktive etmeniz yeterli, ayrıca silmenize gerek yok. Eğer sorunun veri tabanından kaynaklandığını düşünüyorsanız WordPress'in kendi yedekleme yöntemi ile (Panel > Yönet > Dışa Aktar) sitenizin bir yedeğini alabilir, sonra veri tabanını tamemen silip yeni bir tane oluşturarak tekrar kurulum yapmayı deneyebilirsiniz.

1 yıl önce #
  6. Önce wp dosyalarının cmod ayarını 777 yap sonra son günlerde eklediğin eklentileri direk sil.

1 yıl önce #
  7. bence, yeni bir wp güncellemesi gelene kadar bu durum düzelmeyecek. Yeni bir kurulum yaparak dışa aktardıklarımı içe aktar yapma durumunda da kullanıcılarım ve commentler gidecek. Anladığım beklemekten başka çare yok. WP'in en eksik yönü güncellemeleri ve hata oludugunda düzeltemiyor oluşumuz. Ayrı ayrı dbase tabloları olsa daha kolay olacak. Sİstem komple göçüyor bişey olduğu zaman. Teşekkürler.

1 yıl önce #
  8. wordpress'i kullandığınız sürüm hangisi ise yeniden ftpden yollayın ve dosyalara yeniden yüklediğinize emin olun. bazen ftp istemcileri dosyaların üzerine yazmamış olabiliyor.

1 yıl önce #
  9. Aynı sürümü farklı yollarda yükledim. Üzerine yazdım. Sildim tekrar yazdım ama nafile anlamadım problem nedir. Acaba database ile ilgili bir problem mi var. Çalışma yapısını anlamaya çalışıyorum. Teşekkürler.

1 yıl önce #
  10. ben hiç resim up etmezdim dn denedim aynı sorun bende de çıktı çzebiln var mı ?

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.