arkadaslar merhaba...
bi sorum olacaktı, hazırlanan blogran comments yazısını tamamen nasıl kaldırabiliriz?
her konu için ayrı ayrı yapılabiliyor ama ozaman da "comments off" ibaresi cıkıyor. bunu tamamen kaldırmanın bi yolu yok mu?
WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım
Comments ifadesini kaldırmak
(10 posts)-
Yönetici notu: Lütfen konu başlıklarınız açıklayıcı olsun; başlık düzenlendi. [Hasan]Tarih: 1 yıl #
-
Tam olarak blogunuzun neresinde geçiyor? Örneğin yazıların sonunda geçiyorsa, temanızın single.php dosyasına bakmalısınız.
Tarih: 1 yıl # -
yazılan yazıların hemen sonunda yer alıyor... single.php dosyasında da comments ile ilgili bi kaç kod var ama tam olarak çözümleyemedim yardımcı olursanız sevinirim
comments ifadeleri yorum olarak değiştir ve kaydet...
birden cok varsa önce birini degistir, sayfayı ayrı bir pencerede yeniden aç bak bakalım düzelme war mı yoksa onu değil digerini degistir ...
bu deneme yanılma yontemiyle çözebilirsin ya da php sayfasını yolla düzenlemeyi yapalım.
hangi php dosyası? eger single.php ise;
http://www.onurcancoban.com/wallpaper/single.rar burda varTarih: 1 yıl # -
single.php yi alıp inceledim ama senin comment burda değil. tam olarak bir adres ver de görelim. bir de hangi temayı kullanıyorsun?
http://www.onurcancoban.com/wordpress/
tema ise "Qwilm"
''comments off'' kelimesini nasıl türkçeleştirebiliriz bu arada? PHP dosyalarında aradım ama bulamadım..
PHP dosyalarında aradım ama bulamadım..
Mümkün değil :) single.php, home.php comments.php, temanıza göre değşik başka dosyalar olabilir bu dosyalarda aratın.
arkadaslar buldum nasıl yapılacagını... "index.php" dosyasının içindeki
- <p class="comentarios-link"><?php comments_popup_link(__('Comments'), __('Comments (1)'), __('Comments (%)'), 'commentslink', __('Comments off')); ?>
</p>kodu silerek comment ibaresini kaldırabiliyorsunuz
Tarih: 1 yıl # - <p class="comentarios-link"><?php comments_popup_link(__('Comments'), __('Comments (1)'), __('Comments (%)'), 'commentslink', __('Comments off')); ?>
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
destek sorusu değil