WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Tüm etiketler ana sayfada çıkıyor

(11 posts)
  • 10 ay önce KuzeyDeniz tarafından başlatıldı
  • bozkurt18 tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmemiş

Etiketler:

1. simple tagging eklentisiniz kurdum 1.67 ama bütün taglar anasayfaya çıkıyor sebebini anlamadım. Yardımcı olabilecek var mı acaba? ama tahminimce 404 hatası oluyo ve anasayfaya geliyo. 404 hatası için çözüm olarakda permalinkler güncelle denilmiş o kadar. olmuyor ama.

www.kuzeydeniz.com

Tarih: 10 ay #
  2. kimse böyle bir sorunla karşılaşmadı mı? bilen yok mu hiç?

Yönetici notu: Sakin olun, aceleci olmayın; forum ana sayfasında sabit olarak duran forum kurallarımızı okuyun. [Hasan]

3. Ben kurarken aynısı olmuştu, 2 ay önce, dediğiniz gibi kalıcı bağlantı güncelleme ve eklenti genel ayarlarından, sorunu çözmüştüm, yine ayarlara baktım ama hatırlayamıyorum benim ayarlarımın görüntülerine bakabilirsin.

4. Teşekkürler hemen kontrol ediyim bakalım olacakmı? beni en çok bu simple tagging eklentisi uğraştırmıştır hep.

5. yok olmadı.

6. domatessuyu
    Engellenmiş

Tümü çıkması normal etiketler bölümünden gösterilcek etiket sayısını 20 yada 30 yap. sıfır '0' yazar onu 20 yada 30 yap.Sorunla karşılaşırsan yaz buraya

7. başlığı yanlış yazmışım ama mesaj doğru anasayfada bütün tagların çıkmasından rahatsız değilim. Bütün takların tıklandığında anasayfaya çıkmasından rahatsızım. siteye gir bulutdan bir etiket tıkla anasayfa gelecek karşına. umarım anlatabilmişimdir.

8. hasan sen gene alta hemen sakin ol sabırlı ol yazacaksın ama yok mu bu sorunun bir cevapı bütün etiketlerin anasayfaya çıkmasının bir sebebi?

9. kalıcı bağlantıları güncelleştirin ve .httacces dosyasını kontrol edin düzelir bence

10. kalıcı bağlantıları çok kez güncelledim. .httacess dosyası nasıl olmalı belki ondan bir sorun vardır? ama bu sorun her ne ise tema ile de alakalı öünkü temayi değiştirince bazı temalar için sorun kalmıyor.

11. Bulut ayarlarından,
    Etiket bulutu bağlantı formatını

href="%fulltaglink%">
    olan yeri
    href="">

bu şekilde yap.

anasayfada yayınladığın tüm etiketlerin linki anasayfada olur. hangi sayfada ayayınlarsan o sayfanın linki görünür

Tarih: 9 ay #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.