Arkadaşlar wp kurulu bir host'ta, wp kurulum dosyası haricindeki diğer (host dosyalarının) cmod ayarları ne olmalı.
www.eylos.com hostun cmod ayarları ile oynadım site db - admin vb sorunlar gösteriyor. Aslına bakarsanız Türkçe wp yüklediğim halde ingilizce arayüz olduğu için host dosyalarının cmod ayarlarını değiştirdim. Şimdi iyicene bozuldu :)
WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım
Chmod ayarı ne olmalı
(5 posts)-
Tarih: 1 yıl #
-
Can arkadaş yardımın için teşkkür ederim ama benim sorum wp kurulum dosysı değil. Sunucunun diğer dosyalarının chmod ayarlarını sordum. Ayarları bozmuşum wp açılmıyor şimdi :( host firmama sordum ama o da bana soruyor :)
Tarih: 1 yıl # -
Erişim haklarını düzenlerken en fazla 755 kullanmanızı,...
kısmı, bozulanları düzeltme anlamında sizinde işinizi görüyor, ve burada vermiş olduğunuz şu yanıt;
Valla dostum bunu burada yazacağına üşenmesen ve kendin bir denesen oluyormu diye sonrada burada tecrübeni paylaşsan daha iyi olur.
Sonra diyorsunki yazıyorum ama cavap yazan yok....
Hani iyiliğin için :)size uyuyor, çünkü bir şeyler biliyorsunuz sanırım..
Tarih: 1 yıl # -
Evet arkadaşım sorunu çözdüm
Bu arada chmod ayarları ile çok fazla oynamak istemedim çünkü iki subdomain bağlı. Neyse sorunun çözümü burada http://www.eylos.com/?p=113
Bu arada iki gün deneyip yapamadıktan sonra forumda konu açtım. Bence insalar önce denemeleri gerekiyor. Direk armut piş ağzıma düş olursa wp ile ilgili kimse birşeyler geliştiremez.Tarih: 1 yıl #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
destek sorusu değil