WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Chmod ayarı ne olmalı

(5 posts)
  • 1 yıl önce chinar tarafından başlatıldı
  • chinar tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. Arkadaşlar wp kurulu bir host'ta, wp kurulum dosyası haricindeki diğer (host dosyalarının) cmod ayarları ne olmalı.
    www.eylos.com hostun cmod ayarları ile oynadım site db - admin vb sorunlar gösteriyor. Aslına bakarsanız Türkçe wp yüklediğim halde ingilizce arayüz olduğu için host dosyalarının cmod ayarlarını değiştirdim. Şimdi iyicene bozuldu :)

Tarih: 1 yıl #
  2. Burada anlatılmış..

3. Can arkadaş yardımın için teşkkür ederim ama benim sorum wp kurulum dosysı değil. Sunucunun diğer dosyalarının chmod ayarlarını sordum. Ayarları bozmuşum wp açılmıyor şimdi :( host firmama sordum ama o da bana soruyor :)

4. Erişim haklarını düzenlerken en fazla 755 kullanmanızı,...

kısmı, bozulanları düzeltme anlamında sizinde işinizi görüyor, ve burada vermiş olduğunuz şu yanıt;

Valla dostum bunu burada yazacağına üşenmesen ve kendin bir denesen oluyormu diye sonrada burada tecrübeni paylaşsan daha iyi olur.
    Sonra diyorsunki yazıyorum ama cavap yazan yok....
    Hani iyiliğin için :)

size uyuyor, çünkü bir şeyler biliyorsunuz sanırım..

5. Evet arkadaşım sorunu çözdüm
    Bu arada chmod ayarları ile çok fazla oynamak istemedim çünkü iki subdomain bağlı. Neyse sorunun çözümü burada http://www.eylos.com/?p=113
    Bu arada iki gün deneyip yapamadıktan sonra forumda konu açtım. Bence insalar önce denemeleri gerekiyor. Direk armut piş ağzıma düş olursa wp ile ilgili kimse birşeyler geliştiremez.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.