WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular

Yahoo'da .htaccess oluşturamıyorum

(9 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce devrim5 tarafından başlatıldı
  • gelecek tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. devrim5
    Üye

sELAMLAR Arkadaslar bir takım saldırılardan dolayı sitemi yahoo ya taşıdım yani yahoo dan bir host aldım ... ancak sitemi htaccess dosyası olmadan kullanmak zorunda klaıyorum...
    bunun nedeni su cute ftp ile bir .htaccess dosyası olusturamıyom yada var olan dosyamı atamıyorum... bunu yahoo a defalarca yazdım ancak gerek ingilizcemin yetersizliği gerekse benibilgisizliğim yüzünden bu sorunumu aşamadım ...
    .htacces dosyasını kullanmak istememin sebebi sudur ...linkleri .html seklinde gösterebilmek istiyorum ancak olmuyor ... ilginize desteginize simdiden teşekkürler... eger yahoo kullanan varsa ve bana yardım ederse sevinirim...

1 yıl önce #
  2. FileZilla(ftp proğramı) İle .htaccess dosyasını atmayı denedinizmi ?

1 yıl önce #
  3. devrim5
    Üye

evet tabiki hiç bir sekilde var olan .htacces dosyasını atamıyorum ve oluşturamıyorum...

1 yıl önce #
  4. Server side filtresini açman gerekli. Oradaki değeri -a yapmalısın.

Bende cuteftp yok ancak internette resmini buldum :)

1 yıl önce #
  5. FileZilladada böyle bir ayar vardı.eRay arkadaşımızın dediği yöntemle mutlaka olması lazım.Birde şunu belirtmek isterim .htaccess dosyası herhalde sadece APACHE kurulu serverlarda çalışır.

1 yıl önce #
  6. devrim5
    Üye

SELAMLAR -a olarak ayarladım ... ancak dosya upload edilemiyor hala ...

1 yıl önce #
  7. dogukansavas
    Üye

ben de uzun araştırmalardan sonra öğrendim yahoo'da .htaccess oluşturalamıyor.

1 yıl önce #
  8. @DoğukanSavaş
    Size önerdiğim bu linkten alıntı yaptığım;

Eğer sunucunuzda bir .htaccess dosyası yok ve sizin de oluşturmanıza izin verilmiyorsa veya mevcut .htaccess dosyasına yazma izniniz olmadığı için düzenleyemiyorsanız üzülmeyin, yine de arama dostu kalıcı bağlantıları kullanabilirsiniz. Bu durumda, .htaccess’i devre dışı bırakmak için kalıcı bağlantı tercihinizin başına “index.php” ifadesi getirmeniz yeterli. Örnek vermek gerekirse;

/index.php/%year%/%monthnum%/%day%/%postname%/

bu açıklama sizin işinizi görmüyor mu?

1 yıl önce #
  9. güvenlik nedeni ile yasak olduğu şeklinde bende mail aldım arkadaşlar rica dada bulundum açmıyorlarmış serverlarında yahoo.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.