WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Dizini bozdum nasıl düzeltebilirim?

(9 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce envercell tarafından başlatıldı
  • Hasan tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmemiş
  1. envercell
    Üye

Arkadaşlar sitede wordpress dizinini yanlışlıkla değiştirdim...

Site bozuldu ve şu anda hiçbir yere giremiyorum ne siteye ne panel'e nasıl düzeltirim lütfen yardım!!!

1 yıl önce #
  2. http://www.tamba2.org.uk/wordpress/site-url buyrun burdan heyecan yok :)

1 yıl önce #
  3. envercell
    Üye

eylultoprak sana ne kadar teşekkür etsem azdır:)

çok saol hallettim...

edit: aslında bir sorum daha olacak blogun içerisinde bi ana sayfa hazırlayabilirmiyim ? nasıl olur ?

1 yıl önce #
  4. benim ki gibi mi acaba www.eylulgunesi.com

1 yıl önce #
  5. envercell
    Üye

yok yapmak istediğim şey şu...

ben ?cat=1'i ana sayfa diye düzenledim ve oraya bi açılış msji falan yazdım...
    Ama siteye girdiğimizde ana dizine geliyor ve o yüzden benim yazdığım karşılama mesajı aşağıya iniyr...

bende kategori1 yani ?cat=1 'i ana sayfa yapıp oraya hiçbişey eklememeyi düşünüyorum.

kullanıcılar siteye geldiğinde direkt olarak ?cat=1'e geçmelerini nasıl sağlarım...

1 yıl önce #
  6. WordPress'in son sürümünü kullanıyorsanız durağan ön sayfa özelliğini kullanabilirsiniz. Önce bir sayfa oluşturun (ismi Ana Sayfa olabilir) ve ana sayfayı açınca görünmesini istediğiniz metni oraya yazın.

Tercihler -> Okuma -> Ön sayfa görünümü bölümünden ana sayfa olarak görünmesini istediğiniz sayfanızı seçin.

1 yıl önce #
  7. envercell
    Üye

2.1.3 sürümü heralde altta öyle yazıyor ...

Options>Reading options'a geldim fakat ona benzer bişy göremedim...

Yanlış yere mi bakıyorum yoksa sürümmü eski acaba...

Pek anlamıyorumda bu işlerden...

1 yıl önce #
  8. postların içinde js kodu işe yarar. olmadı exec php ile post içine php kodu ile yaparsın.. olmadı benim site gibi yaparsın :)

1 yıl önce #
  9. Options>Reading options'a geldim fakat ona benzer bişy göremedim...

2.1 sürümünden beri var bu özellik. İngilizce sürüm kullanıyorsunuz herhalde; 0ptions -> Reading Options -> Front page displays bölümünde

A static page (select below) seçeneğini işaretleyin, front page olarak istediğiniz sayfayı seçin. İngilizceniz çok iyi değilse, Türkçe sürüm WordPress'i kullanmanızı tavsiye ederim.

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.