Arkadaşlar sitede wordpress dizinini yanlışlıkla değiştirdim...
Site bozuldu ve şu anda hiçbir yere giremiyorum ne siteye ne panel'e nasıl düzeltirim lütfen yardım!!!
Arkadaşlar sitede wordpress dizinini yanlışlıkla değiştirdim...
Site bozuldu ve şu anda hiçbir yere giremiyorum ne siteye ne panel'e nasıl düzeltirim lütfen yardım!!!
http://www.tamba2.org.uk/wordpress/site-url buyrun burdan heyecan yok :)
eylultoprak sana ne kadar teşekkür etsem azdır:)
çok saol hallettim...
edit: aslında bir sorum daha olacak blogun içerisinde bi ana sayfa hazırlayabilirmiyim ? nasıl olur ?
benim ki gibi mi acaba www.eylulgunesi.com
yok yapmak istediğim şey şu...
ben ?cat=1'i ana sayfa diye düzenledim ve oraya bi açılış msji falan yazdım...
Ama siteye girdiğimizde ana dizine geliyor ve o yüzden benim yazdığım karşılama mesajı aşağıya iniyr...
bende kategori1 yani ?cat=1 'i ana sayfa yapıp oraya hiçbişey eklememeyi düşünüyorum.
kullanıcılar siteye geldiğinde direkt olarak ?cat=1'e geçmelerini nasıl sağlarım...
WordPress'in son sürümünü kullanıyorsanız durağan ön sayfa özelliğini kullanabilirsiniz. Önce bir sayfa oluşturun (ismi Ana Sayfa olabilir) ve ana sayfayı açınca görünmesini istediğiniz metni oraya yazın.
Tercihler -> Okuma -> Ön sayfa görünümü bölümünden ana sayfa olarak görünmesini istediğiniz sayfanızı seçin.
2.1.3 sürümü heralde altta öyle yazıyor ...
Options>Reading options'a geldim fakat ona benzer bişy göremedim...
Yanlış yere mi bakıyorum yoksa sürümmü eski acaba...
Pek anlamıyorumda bu işlerden...
postların içinde js kodu işe yarar. olmadı exec php ile post içine php kodu ile yaparsın.. olmadı benim site gibi yaparsın :)
Options>Reading options'a geldim fakat ona benzer bişy göremedim...
2.1 sürümünden beri var bu özellik. İngilizce sürüm kullanıyorsunuz herhalde; 0ptions -> Reading Options -> Front page displays bölümünde
A static page (select below) seçeneğini işaretleyin, front page olarak istediğiniz sayfayı seçin. İngilizceniz çok iyi değilse, Türkçe sürüm WordPress'i kullanmanızı tavsiye ederim.
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.